Monica Davidescu și Aurelian Temișan vorbesc despre „Divorțul anului”

Monica Davidescu și Aurelian Temișan formează unul dintre cele mai cunoscute și longevive cupluri de la noi. De aceea, când cei doi vorbesc despre „Divorțul anului', e normal să te sperii.

De fapt, cei doi parteneri de viață sunt și parteneri de scenă în spectacolul „Divorțul anului', în regia lui Ovidiu Cuncea. Este o piesă pe cât de reală, pe atât de amuzantă, care vorbește despre unul dintre cele mai provocatoare capitole ale vieții: căsătoria. Și nu orice fel de căsătorie. Mai exact, despre a celor care se îndreaptă spre „a treia tinerețe' și care se lasă prinși în vârtejul „ipocriziei conveniențelor moderne'.

În ceea ce privește viața personală a celor doi actori, Monica Davidescu mărturisea într-un interviu acordat revistei Avantaje: peste 20 de ani „suntem împreună în acest vârtej și ne ținem încă de mâini. De relaxare nu uităm. Ne găsim timpi comuni și plecăm să descoperim locuri noi, oameni diferiți cu care comunicăm, ne odihnim, ne plimbăm, ne jucăm împreună, ne transformăm timpul în distracție relaxantă de familie', alături de fiica lor, Dora.

Divorțul anului, pe scena Teatrului Național București

Monica Davidescu si Aurelian Temișan Luni, pe 5  iulie, în sala Studio a Teatrului Național, de la 19:30, Monica Davidescu, Ovidiu Cuncea și Aurelian Temișan vor urca pe scenă într-un spectacol menit să relaxeze, dar și să pună pe gânduri. „Vă așteptăm la o întâlnire plină de haz în care s-ar putea să recunoașteți fragmente din viețile personajelor', a scris Monica Davidescu pe pagina ei de socializare.

Divorțul anului este o piesă adaptată de însuși marele actor Ion Lucian, după o idee a  unui film celebru în perioada anilor 70.

Regia este semnată de Ovidiu Cuncea, scenografia este creată de Gabi Albu, iar costumele sunt realizate de Ellida Toma.

Biletele se găsesc pe https://www.mystage.ro/spectacole/divortul-anului-2703

Citește și: Îl mai ții minte pe Frankfurt din „Vacanța mare'? Are acum 48 de ani 

Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte