Cum arată și cu ce se ocupă acum Frankfurt din „Vacanța Mare”. Are 48 de ani

Cum arată și cu ce se ocupă acum Frankfurt din „Vacanța Mare”. Are 48 de ani

Iulian Ilinca a jucat rolul lui Frankfurt în „Vacanța Mare'. Ani la rând a făcut telespectatorii să râdă, însă după destrămarea grupului, acesta a dispărut de pe micul ecran. Iată cu ce se ocupă acum.

Acesta nu și-a schimbat meseria, este în continuare actor. Urcă pe scenele teatrelor și joacă în filme românești. Acum el este unul dintre actorii din „Secretul lui Zorillo', joacă rolul lui Pesmetis.

„Frankfurt este pe punctul de a ieși la pensie, apar alte personaje. Mă puteți vedea în piesa «O noapte furtunoasă», la Teatrul Excelsior, dar sper să primesc și alte oferte. 

Acum am terminat de filmat pentru «Secretul lui Zorillo» cu o echipă extraordinară, cu o mulțime de profesioniști, cu multe costume senzaționale și pot să spun că m-am simțit foarte bine. Sper să vedem cât mai repede filmul. După acest proiect sper să-mi iau o vacanță și aștept noi oferte', a spus actorul pentru click.ro.

Iulian Ilinca nu a mai jucat din 2006 în serialul care l-a făcut cunoscut și așteaptă oferte pentru proiecte noi. Dincolo de carieră, el are o iubită, dar nu se gândește la căsătorie.

Acum a dezvăluit că nici nu mai ține legătura cu foștii colegi din „Vacanța mare'.

„Fiecare avem drumul nostru, este bine așa. Nu mai păstrez legătura cu foștii colegi din «Vacanța mare», ne mai facem urări de zilele de naștere. Atât. Sper să vă placă noul meu personaj, rolul este superb, e un personaj comic în situații comice, este foarte ofertant. Am ocazia de a juca alături de mulți oameni talentați', a mai povestit actorul pentru sursa menționată mai sus.

În prezent, acesta are 48 de ani.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete