Record incredibil: o femeie din China are cele mai lungi gene din lume

Există multe recorduri surprinzătoare, însă acesta te va lăsa, pur și simplu, fără cuvinte. O femeie din China și-a bătut propriul record la lungimea genelor sale care măsoară, în prezent, peste 20 de centimetri. Astfel, ea este în continuare persoana cu cele mai lungi gene din lume.

You Jianxia din China a deținut acest record și în 2016, când genele ei măsurau 12, 4 cm. La 5 ani distanță, noua măsurătoare arată o creștere spectaculoasă a acestora. Genele ei acum, acum, 20,5 cm. Deci au crescut în cinci ani cu aproape nouă centimetri.

You Jianxia a declarat pentru Guinness World Records că genele ei au început să aibă o creștere spectaculoasă în 2015. Vizitele la diverși specialiști nu au ajutat-o însă să afle cauzele acestei particularități. „Am încercat să găsesc și argumente științifice, precum cele legate de ereditate, sau o altă cauză. Cu toate acestea, nimeni din familia mea nu a mai avut gene atât de lungi', a povestit deținătoarea recordului.

Nu are nevoie de rimel sau eyeliner

Cele mai lungi gene Cu toate acestea, a găsit o posibilă explicație. „Poate că există o legătură între genele mele lungi și un corp sănătos. Am o stare de sănătate bună acum, dar când m-am născut, aveam un organism destul de slăbit. Acum mă simt chiar bine și multe persoane cred că arăt mai tânără', a completat You Jianxia. Cum e să trăiești cu gene atât de lungi? Nu atât de greu pe cât ți-ai putea imagina. În ciuda lungimii spectaculoase a genelor, You Jianxia spune că acestea nu o incomodează. Ba mai mult, o scutesc de efortul de a aplica mascara sau eyeliner zilnic. Pentru că lungimea genelor funcționează exact ca o dungă trasă cu ajutorul unui creion de ochi. În plus, în ciuda faptului că genele se mai rup sau cad, acestea continuă să crească nestingherite.

Citește și: Cine sunt solomonarii? Înfățișarea lor îți dă fiori!

Foto: www.guinessworldrecords.com

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse