Minilibri – Spectacolul cartii pentru copii

Minilibri – Spectacolul cartii pentru copii

La Teatrul Ion Creanga din Bucuresti se desfasoara, intre 4 si 7 decembrie 2008, o noua editie a Targului de carte Minilibri.

Spectacolul cartii pentru copii aduce, si anul acesta, in foaierul teatrului, unele dintre cele mai importante edituri pentru copii, la standurile carora micutii vor putea rasfoi o multime de carti frumos colorate.

Targul cuprinde o "Parada editurilor", lansari de carte si un loc special amenajat pentru desenat si colorat, la "Clubul micului ilustrator". Copiii prezenti la Minilibri vor gasi, in cartile expuse aici, toate povestile preferate si, mai mult, vor avea ocazia sa le asculte in lectura unor parinti celebri.

Targul de carte Minilibri, ajuns la a IV-a editie, este organizat de Centrul Step by Step pentru Educatie si Dezvoltare Profesionala si este singurul de acest gen din Romania adresat exclusiv copiilor, inca de la nastere.

Milibri va fi deschis publicului zilnic, intre 4 si 7 decembrie, intre orele 10:00 si 18:00, iar intrarea va fi libera.

Anul trecut, au pasit printre cartile si povestile de la Minilibri aproape 8.000 de copii, parinti si bunici, iar printre vedetele care le-au citit prichindeilor povesti s-au numarat Teo Trandafir, Daniela Nane, Raluca Moianu, Mihai Margineanu, Alice Nastase, Ioan T. Morar si Alexandrina Halic.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Copii