Mic ghid astrologic de casatorie

Casatorie
Vrei sa afli mai multe despre personalitatea ta, despre cat esti de compatibila cu persoana iubita si sa descoperi sfaturi utile in privinta relatiei tale de cuplu? Celebrul astrolog Vivian Robson, custode la Muzeul de Geologie si Paleontologie British Museum, iti ofera toate acestea intr-un volum despre influentele astrale in dragoste si casatorie.

In acest ghid despre astrologie si relatiile interumane, publicat de Editura Herald, Vivian Robson iti explica pe larg sinastria, adica acea ramura a astrologiei care descrie raporturile stabilite cu alti oameni. Afli cum poti analiza harta ta astrologica impreuna cu cea a partenerului tau, comparand planetele pe care le contin si conditia casei a saptea. Poti descoperi cat de mult iti doresti relatiile, daca te vei casatori devreme, tarziu sau deloc, reguli pentru stabilirea datei casatoriei, probabilitatea de a avea copii ori eventualitatea divortului.

Ascendentul si critica semnelor
Daca horoscopul este considerat ca o casa cu douasprezece camere separate, Ascendentul poate fi asemanat cu usa din fata. In casa pot intra tot felul de lucruri, dar pentru a le transmite lumii exterioare este necesar ca locatarul sa iasa pe usa. Toate actiunile si deprinderile sunt influentate de Ascendent, de aceea perspectiva sa asupra vietii intime va fi unul dintre cei mai importanti factori ce trebuie luati in consideratie. In general insa, majoritatea intrepretarilor astrologice au tendinta sa prezinte partea favorabila a fiecarui semn si sa ignore cele mai multe greseli si neajunsuri. Dar intr-o casnicie sau parteneriat acestea din urma au o importanta capitala, iar in viata de zi cu zi ele nu pot fi ignorate. Iata cateva consideratii ce subliniaza in mod intentionat caracteristicile mai putin placute ale semnelor zodiacale atat pentru femei, cat si pentru barbati.

Berbec
Berbec

BERBECUL este iute si indaratnic si are tendinta de a fi impetuos in legaturile de dragoste si casatorie, ca si in orice altceva. Ca semn marital este patimas, are mult idealism si va cauta o sotie pe care sa o impresioneze cu calitatile sale masculine, dar care va trebui sa ramana in fundal si sa admire, atunci cand trebuie, dibacia si abilitatea lui.FEMEIA BERBEC poate fi prea autoritara si un „uragan: in casa este muncitoare si generoasa, dar este capabila de violenta brusca si gelozie subita. Partial din acest motiv, dar si din cauza infidelitatii vanitoase a barbatului, casatoriile legate sub semnul astral al Berbecului sunt de prea multe ori nefericite.
Taur
Taur

BARBATUL TAUR este de multe ori inclinat catre incapatanare si poate fi posesiv, dar este credincios, blajin, usor de satisfacut si rabdator, iar ca sot este tipul „sedentar, multumit daca papucii lui sunt confortabili si la locul lor, iar pranzul este bogat si pe gustul sau.FEMEIA TAUR se armonizeaza destul de bine cu un barbat Gemeni, intrucat femeia poate pune in practica ideile barbatului mult mai bine decat poate acesta. De obicei, afacerile financiare sunt prezente in mare masura in casatoriile Taurilor, doar Taurul este semnul natural al banilor. Casatorie din interes, deci? Nu neaparat, dar daca este asa, casnicia ar fi sortita esecului.
Gemeni
Gemeni

GEMENII sunt un semn greu de inteles pentru cei mai multi, pentru ca este mult mai logic decat altele. Barbatii sunt persoane cu sange rece, care nu pun prea mare pret pe afectiune si principii morale, cautand mereu sa stie motivul tuturor lucrurilor si analizand pana la exasperare gandurile, discursul, actiunile si reactiile sale si ale celorlalti.FEMEILE care apartin acestui semn nestatornic au o iuteala a mintii de invidiat, iar idealul lor amoros variaza adeseori, in functie de dispozitia de moment, si poate oscila de la o extrema la alta, ceea ce le face sa fie iritabile si incordate. Daca vrea ca fericirea cuplului sa fie mentinuta, sotul femeii Geaman nu trebuie sa fie niciodata plicticos sau obtuz.
Rac
Rac

ROMANTIC sI SENTIMENTAL, racul este extrem de imaginativ si emotional, iar perspectiva sa amoroasa este protectoare si in foarte mare masura materna. Are spirit de sacrificiu si asteapta putin in schimb pentru afectiunea sa, insa, din pacate, tipul superior de Rac, ca oricare alt semn, este rareori intalnit, iar tipul comun transforma dragostea de camin in avaritie.SACAIALA este tendinta naturala a femeii Rac in casnicie si aceasta are o extraordinar de mare dificultate sa se opreasca. Chiar si atunci cand o cearta sau o discutie se termina, ea o poate relua si continua pisalogeala la infinit. Din acest motiv sotul unei native din Rac o va coplesi generos cu laude pentru cea mai mica actiune, doar pentru a o mentine bine dispusa.
Leu
Leu

SEMNUL LEULUI este loial, generos si marinimos, dar aceasta nu este deloc o regula pentru norocul in casatorie. Femeia Leu este buna conducatoare si gazda, desi cam formala, iar ca toate semnele de foc este idealista si are tendinta de a inalta pe un piedestal toate persoanele pe care le iubeste. Aceasta, in multe cazuri, conduce in mod natural la dezamagire si deziluzie, promisiuni rupte si poate strica de cele mai multe ori fericirea conjugala, iar in majoritatea cazurilor problema copiilor va fi probabil implicata.EXTRAVAGANtA este una dintre lipsurile barbatilor Leu, care se poate datora uneori generozitatii excesive, iar alteori dragostei de ostentatie si etalare.
Fecioara
Fecioara

UN SEMN CRITIC si foarte greu de satisfacut. Femeia este ascultatoare si poate fi mult mai afectuoasa decat pare in realitate, caci timiditatea excesiva a semnului impiedica orice etalare a afectiunii. Fecioara este un partener fidel, dar nu unul captivant, iar ca parinte este rece, prozaica si pisaloaga. Barbatii sunt adepti ai ordinei si curateniei, tendinta vizibila in felul de a se imbraca si in grija excesiva fata de casa si bunuri.FEMEIA FECIOARA rareori lauda, mai mult se plange si critica, dar in mod normal poate avea o casatorie
de un succes rezonabil daca partenerul are un caracter similar.
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania