Meghan Markle se trezește în fiecare dimineață la ora 4:30. Care este explicația?


Fiind ducesă de Sussex, mulți ar spune că nu este nevoită să respecte un program strict, așa cum o fac persoanele obișnuite, însă lucrurile stau complet diferit în realitate. Meghan Markle se trezește în fiecare dimineață la ora 4:30. Care este explicația?

Meghan Markle are un ritual pe care îl respectă în fiecare dimineață. Se pare că ducesa de Sussex este o fire foarte matinală alegând să se trezească cu mult înaintea celorlalți. Nu e de mirare că personalul regal s-a plâns de nenumărate ori că este solicitat încă de la ora 5 dimineața.

Meghan Markle se trezește în fiecare dimineață la ora 4:30. Care este explicația?

Rutina de dimineață a ducesei de Sussex presupune trezirea la ora 4:30. Meghan Markle alege să facă acest lucru pentru a avea timp pentru toate activitățile de peste zi. Soția prințului Harry își începe ziua cu orele de yoga și spre deosebire de alte persoane care nu se pot trezi fără să consume o cană generoasă de cafea, Meghan Markle evită cofeina, preferând un pahar cu apă minerală la prima oră a dimineții. Se pate că înainte să îi devină soție prințului Harry, Meghan Markle i-ar fi propus și acestuia să renunțe la cafea, potrivit thesun.co.uk.

Vezi pozele

Pentru a se trezi plină de energie, Meghan Markle are și un playlist cu melodii alese special pentru acest moment al zilei, iar în trecut l-a făcut public pe blogul personal, site care a fost închis în momentul în care a intrat oficial în familia regală britanică.

În timp ce alte persoane fac eforturi mari pentru a se trezi cât mai devreme dimineața și a nu întârzia la locul de muncă, pentru Meghan Markle, trezitul la prima oră a dimineții nu doar că este o alegere personală, ci și o plăcere.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Prințul Harry și Meghan Markle dau în judecată un tabloid britanic și trustul din care face parte

Un prieten virtual i-a spus că nu are picioare frumoase, iar ea a reacționat imediat. Incredibil ce replică i-a dat Delia!

Care a fost primul job al actriței Adriana Trandafir? „Am făcut tot felul de lucruri ca să mai câştig nişte bănuţi'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri