Care a fost primul job al actriței Adriana Trandafir? „Am făcut tot felul de lucruri ca să mai câştig nişte bănuţi”

 

Adriana Trandafir

Adriana Trandafir, acum în vârstă de 63 de ani, este o femeie împlinită. Este una din cele mai iubite actrițe de comedie, iar cariera sa continuă să fiu una în plin avânt, Adriana jucând în prezent în serialul Sacrificiul, difuzat de postul Antena 1.

Care a fost primul job al actriței Adriana Trandafir? „Am făcut tot felul de lucruri ca să mai câştig nişte bănuţi”

Acum este o actriță de succes, dar care a fost primul ei job? „Mama mea mă punea să fac prin curte diverse lucruri, care nu erau pe placul meu şi eram plătită în dulciuri, care nu se găseau pe vremea aceea.

Ţin minte că atunci când am primit prima banană, drept recompensă pentru munca depusă în curte, am mâncat-o cu tot cu coajă şi nu se ducea.

Nu înţelegeam de ce toată lumea spune că banana este extraordinară. Ulterior în studenţie am vândut pâine la un centru de pâine de la mine din sat.

Am făcut tot felul de lucruri ca să mai câştig nişte bănuţi. Când mergeam iarna cu colindul, mergeam din dorinţa de a vedea cine primeşte mai mulţi covrigi, biscuiţi.

Tot un fel de job era şi acesta”, a declarat Adriana, pentru OK! Magazine.

Actrița nu-și regretă niciunul dintre mariaje

„Niciodată nu te căsătoreşti cu gândul că vei divorţa sau că nu va fi bine. Mereu gândeşti pozitiv.

Dacă ar fi să mai divorţez o dată, poate că nu aş mai suferi atât de mult, m-aş ierta şi pe mine, nu numai pe alţii, aş gestiona altfel situaţia.

Dar niciodată ceea ce gândim şi ne propunem, nu iese conform planului în realitate. Dar vreau să iau doar lucrurile bune şi mă gândesc că dacă nu era prima căsătorie, nu îl aveam pe Ştefan, băiatul meu care a împlinit 28 de ani şi e avocat, de care sunt foarte mândră.

Iar din a doua căsătorie s-a născut Maria Speranţa. Indiferent cât de greu şi anevoios este drumul nostru prin căsnicie, important este ce rezultă, amintirile, copiii şi ceea ce înveţi din ce ţi se întâmplă”, a mai adăugat actrița pentru aceeași sursă.

Foto: Facebook

Citește și:

Fostul Principe Nicolae, cadou impresionant pentru Alina, soția sa. Ce surpriză i-a făcut la un an de la nuntă?

Simona Halep a purtat un accesoriu în valoare de 50.000 de mii de euro la dineul organizat duminică în Beijing

Sunt căsătoriți de 4 ani, dar Adela Popescu nu a devenit doamna Vâlcan. Care este adevăratul motiv pentru care nu și-a schimbat numele de familie?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete