Prințul Harry și Meghan Markle dau în judecată un tabloid britanic și trustul din care face parte

Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry (35 de ani) și Meghan Markle (38 de ani) au dat în judecată tabloidul britanic Mail on Sunday.

Într-o declarație cu puternic impact emoțional, ducele de Sussex a anunțat că el și soția lui au dat în judecată publicația Mail on Sunday și întreg trustul din care face parte, Associated Newspapers, pentru publicarea unei scrisori redactate de ducesă pentru tatăl ei.

Prințul Harry susține că scrisoarea a fost publicată „într-o manieră descompusă intenționat” pentru a manipula cititorii, adăugând că anumite părți din scrisoare au fost omise pentru a „masca minciuni” pe care tabloidul le „perpetuează de mai bine de un an”.

Prințul Harry și Meghan Markle dau în judecată un tabloid britanic și trustul din care face parte

Într-o declarație publicată pe website-ul oficial al cuplului, ducele mărturisește că presa britanică i-a „defăimat” soția „în aproape fiecare zi din aceste ultime nouă luni; au fost capabili să inventeze minciuni peste minciuni la adresa ei, profitând de faptul că aceasta nu a fost prezentă atât de des în timpul concediului său de maternitate”.

A clarificat, „este aceeași femeie care s-a căsătorit cu mine în urmă cu un an, aceeași femeie pe care ați văzut-o în acest turneu din Africa”.

Prințul a comparat „campania împotriva” lui Meghan cu mania presei care a încojurat-o pe mama lui, Prințesa Diana.

Aceasta din urmă s-a stins din viață în anul 1997, într-un accident rutier rezultat din încercarea acesteia de a scăpa de paparazzi.

„Deși acest demers ar putea fi periculos, este întâi de toate corect. Teama mea cea mai mare este ca istoria să nu se repete”, a mai explicat ducele.

„Am văzut ce se întâmplă când cineva la care țin este dezumanizat în așa fel încât nu mai este tratat sau privit ca o persoană reală.

Mi-am pierdut mama și acum îmi văd soția fiind victima acelorași forțe extrem de puternice.”

Demersul legal este finanțat din fondurile private ale cuplului, iar orice sumă câștigată în urma procesului va fi donată organizațiilor caritabile ce luptă împotriva hărțuirii.

Declarația nu are nicio legătura cu actualul turneu al cuplului regal, însă a fost necesară ca urmare a sfatului legal primit din partea echipei care îi reprezintă pe cei doi.

Publicația Mail on Sunday a răspuns declarației ducelui: Mail on Sunday își susține materialul și se va apăra viguros.

În mod special, negăm categoric acuzațiile referitoare la modificarea scrisorii ducesei pentru a-i altera semnificația.”

Foto: Profimedia.ro

Sursă: Harper’s Bazaar

Citește și: 

Angelina Jolie a vorbit deschis după divorțul de Brad Pitt: „Am simțit că sunt în pericol’

Fostul Principe Nicolae, cadou impresionant pentru Alina, soția sa. Ce surpriză i-a făcut la un an de la nuntă?

Prințesa Beatrice de York și Edoardo Mapelli Mozzi s-au logodit. Cei doi s-au cunoscut în septembrie 2018, printr-un prieten comun

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete