Medicul cardiolog Carmen Ginghină, despre cum apare riscul de infarct la persoanele tinere: „Emoțiile negative au un efect foarte puternic”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Câștigătoarea marelui trofeu Femeia Anului 2017, profesor doctor Carmen Ginghină, a fost invitată în cadrul emisiunii „Lifestyle sănătos', a revistei Avantaje, unde a vorbit deschis despre problemele cele mai frecvente ale inimii, care dau bătăi de cap omului modern. 

Carmen Ginghină este șefa clinicii de cardiologie a Institutului de Boli Cardiovasculare „Prof. C. C Iliescu', este un medic cu o vastă experiență în domeniu, care a tratat, la viața ei, o mulțime de pacienți.

Medicul cardiolog Carmen Ginghină, despre cum apare riscul de infarct la persoanele tinere

Cu această ocazie, medicul a explicat de ce vârsta la care a apare infarctul a scăzut considerabil, dar și cum ne influențează sănătatea emoțiile negative.

„Tinerii care se bucură de viață, fără să pună un prag, o limită, aceștia mor mai repede decât ceilalți. De ce? Din cauza alimentației, din cauza stilului de viață, din cauza faptului că nu se odihnesc suficient și că nu își opresc dorințele aproape de un prag.

Din păcate emoțiile negative au un efect foarte puternic, iar asta se întâmplă și la bărbați și la femei, iar la femei în mod special. Cred că este o sensibilitate aparte, care le face să fie mai vulnerabile și cred că organismul lor, car de obicei este mai sănătos, cedează în acele momente, nu neapărat de viață și de moarte, dar își pot spune cuvântul,' a explicat Carmen Ginghină, pentru Revista Avantaje.

Pentru a afla mai multe detalii, urmărește materialul video de mai jos!

În ediția de azi a emisiunii LIFESTYLE SĂNĂTOS, o avem invitată pe câștigătoarea marelui trofeu Femeia Anului 2017, profesor doctor Carmen Ginghină, șefa clinicii de cardiologie a Institutului de Boli Cardiovasculare "Prof. C. C Iliescu". Vorbim, printre altele, despre modul în care emoțiile negative ne influențează inima.

Publicată de Revista AVANTAJE pe 16 Aprilie 2018

Foto: captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Prof. dr. Carmen Ginghină, câştigătoarea marelui trofeu Femeia Anului 2017, despre problemele inimii și despre modul în care emoțiile negative ne afectează inima

Ce exerciții trebuie să faci dacă vrei să scapi de durerile de spate? Instructorul de fitness Bogdan Brîndușa îți sfaturi prețioase

Exercițiile care te ajută să ai un bust perfect. Instructorul de fitness Bogdan Brândușa îți explică cum trebuie să procedezi pentru a-ți ridica și tonifia sânii

Bogdan Brîndușa, instructor de fitness la Stay Fit Academy, ne învață cum să ne pregătim corpul pentru sezonul cald

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Lifestyle sănătos