Ce exerciții trebuie să faci dacă vrei să scapi de durerile de spate? Instructorul de fitness Bogdan Brîndușa îți sfaturi prețioase

Mișcarea fizică nu ar trebui să lipsească din viața nimănui, pentru că ne păstrează sănătoși, dar și frumoși. Dacă vrei să slăbești și să ai o siluetă de invidiat până la vara, nu doar dieta este importantă, ci și sportul.

Invitat în cadrul emisiunii „Lifestyle sănătos', a Revistei Avantaje, instructorul de fitness Bogdan Brîndușa a explicat cât este de important să facem sport în fiecare zi, nu doar pentru aspectul fizic, ci și pentru sănătate.

Ce exerciții trebuie să faci dacă vrei să scapi de durerile de spate?

De asemenea, a explicat în detaliu ce exerciții ar trebui să facă cei care suferă de dureri de spate.

„Pentru durerile de spate, sunt exercițiile specifice kinetoterapiei, care se pot face la salteluță, acasă. Sunt niște exerciții simple, dar depinde de fiecare ce dureri are. Este indicat să mergi la un kinetoterapeut, care cu asta se ocupă. Pentru cineva care a probleme cu coloana sau cu zona lombară, mingea medicinal este o alternativă mai sănătoasă pentru spate,' a explicat instructorul de fitness Bogdan Brîndușa.

Pentru a afla mai multe detalii urmărește materialul video de mai sus!

Foto: captură video

Mihaela Tudor

Citește și:

Bogdan Brîndușa, instructor de fitness la Stay Fit Gym, ne învață cum să ne pregătim corpul pentru sezonul cald

Exercițiile care te ajută să ai un bust perfect. Instructorul de fitness Bogdan Brândușa îți explică cum trebuie să procedezi pentru a-ți ridica și tonifia sânii

Care sunt alimentele care au conținut bogat de acizii grași Omega 3? Nu ar trebui să îți lipsească din casă

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Lifestyle sănătos