Maratonul 27×3 Kinder European Endurance Challenge ajunge la Timisoara

Maratonul 27×3 Kinder European Endurance Challenge ajunge la Timisoara


El va alerga in cadrul proiectului 27×3 Kinder European Endurance Challenge 27 de maratoane in 27 de tari din Europa, pe parcursul a 27 de zile. Sportivul va ajuta la strangerea de fonduri pentru diferite cauze umanitare, alese de tarile pe care le traverseaza. Pana acum a trecut deja prin 20 de state dintre cele programate, iar in Romania, el va sosi pe 4 octombrie, la Timisoara, prilej cu care il putem sustine si ajuta sa-si indeplineasca scopul.

La nivel international, proiectul a fost dezvoltat si sustinut prin intermediul Kinder+SPORT – o platforma dedicata promovarii miscarii si sportului, ca parte a unei vieti sanatoase, mai ales pentru copii. Initiativa a fost gandita pentru a transmite un mesaj de solidaritate si implicare tuturor statelor europene si pentru a aduce in atentie cauze umanitare care au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Intra pe pagina de Facebook 27×3 Kinder European Endurance Challenge si ofera un simplu „Like” pentru a arata ca-ti pasa. Daca vrei sa te implici mai mult de atat, poti dona pe pagina oficiala a proiectului (27challenge.com).

PROMO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Copii