Maia Morgenstern a dezvăluit profesia pe care ar fi urmat-o dacă nu ar fi iubit atât de mult actoria: “Dacă nu aș fi fost actriță, tare mi-ar fi plăcut să…”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Maia Morgenstern se înscrie în categoria celor mai talentate actrițe ale României, iar cariera cinematografică și cea de pe scena teatrului sunt o dovadă a talentului cu care a fost înzestrată.

Ce profesie ar fi urmat Maia Morgenstern dacă nu ar fi iubit atât de mult actoria?

A jucat într-o mulțime de piese de teatru, a uimit o lume întreagă cu rolul pe care l-a interpretat în “Patimile lui Hristos” și chiar dacă pe scenă se simte cel mai bine, dacă astăzi nu ar fi fost actrița pe care o apreciem cu toții și cu care ne mândrim la fiecare pas, Maia Morgenstern și-ar fi dorit să aibă o altă profesie.

Invitată în emisiunea “Povești de viață”, difuzată pe pagina de facebook și pe site-ul Revistei Avantaje, Maia Morgenstern a vorbit cu drag despre copilărie, despre teatru, dar și despre dorința de a-i face bine pe alții, acesta visând în trecut să devină medic pediatru.

“Dacă nu aș fi fost actriță și aș fi avut mai multă răbdare și aș fi tocit mai mult și aș fi fost mai silitoare, tare mi-ar fi plăcut să fi devenit medic pediatru. Să mă ocup de copii pentru că, lucrul ăsta îl recunosc și sunt mândră, sunt atentă. Sunt atentă la micile detalii, încerc să înțeleg ce stârnește agresivitatea în om, ce stârnește răutatea, ce stârnește dorința de a zgâria, de a mușca, de a face rău, dar și transformarea.”, a spus Maia Morgenstern.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a asculta declarația Maiei Morgenstern.

Foto: captură video

Citește și: 

Prințul Harry și Meghan Markle, cu un pas mai aproape de căsătorie. Actrița a fost botezată cu apă din râul Iordan

Silvia Dumitrescu și soțul ei, o poveste de dragoste care durează de 25 de ani. Cum s-au cunoscut cei doi?

Romy Schneider și Alain Delon, o iubire desprinsă din povești. Care este motivul pentru care cei doi s-au despărțit?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite