Prințul Harry și Meghan Markle, cu un pas mai aproape de căsătorie. Actrița a fost botezată cu apă din râul Iordan

Prințul Harry și Meghan Markle sunt cu un pas mai aproape de căsătorie. Pentru că religia actriței nu era aceeași cu cea a prințului Harry, aceasta a decis să fie botezată în ritul Bisericii Anglicane.

Cu toate că reprezentanții Palatului Kensington nu au oferit nicio declarație oficială despre botezul logodnicei prințului Harry, presa internațională a vorbit despre evenimentul care a avut loc în mare secret, potrivit dailymail.co.uk.

Meghan Markle, botezată cu apă din râul Iordan

Ceremonia prin care Meghan Markle a trecut la religia Bisericii Anglicane a avut loc la Capela Regală din Londra. Slujba a fost oficiată de către Arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, a durat 45 de minute și pentru botezul actriței a fost folosită apă din râul Iordan. Ceremonia a fost una foarte discretă, la eveniment fiind prezent și Prinţul Charles. Chiar dacă Regina Elisabeta a II-a este conducătorul oficial al Bisericii Anglicane, aceasta a fost marea absentă de la botezul lui Meghan Markle.

Actrița a decis să își schimbe religia din respect pentru Regina Elisabeta a II-a, tatăl actriței fiind membru al Bisericii Episcopale americane, în timp ce mama acesteia este protestantă.

Luna mai a acestui an este una așteptată cu sufletul la gură de întreaga lume. Nunta prințului Harry cu Meghan Markle este programată pe 19 mai și va avea loc în capela bisericii St. George, de la Castelul Windsor.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu prințului Harry și Meghan Markle.

Foto: hepta.ro

Citește și:

Silvia Dumitrescu și soțul ei, o poveste de dragoste care durează de 25 de ani. Cum s-au cunoscut cei doi?

Romanița Iovan a mărturisit la ce se uită prima dată la un bărbat: „Sunt elemente care spun mult despre bărbaţi'

Adelina Pestrițu, anunț emoționant de Ziua Mamei. Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să îl aducă pe lume

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete