Romy Schneider și Alain Delon, o iubire desprinsă din povești. Care este motivul pentru care cei doi s-au despărțit?

El, un bărbat fermecător și care reușea să le facă pe femei să se îndrăgostească într-o clipă, ea, o femeie foarte elegantă, asemănată de multe ori cu împărăteasa Sisi, rol pe care l-a și interpretat. Este vorba despre Romy Schneider și Alain Delon, protagoniștii unei povești de dragoste fascinante, dar care a fost sortite eșecului.

Romy Schneider și Alain Delon, o poveste de dragoste desprinsă din povești

Romy Schneider și Alain Delon s-au întâlnit pe platourile de filmare, iar legătura care s-a format între ei a depășit bariera ficțiunii, cei doi trăind o frumoasă poveste de dragoste și în realitate. Privit drept un aventurier al acelei perioade, Alain Delon a mărturisit că s-a schimbat complet după ce a cunoscut-o pe Romy Schneider, spunând în repetate rânduri că aceasta face parte din categoria femeilor cu care merită să te căsătorești, potrivit ziarulmetropolis.ro.

Pentru că făcea parte dintr-o familie respectată, părinții lui Romy Schneider erau deranjați de zvonurile care circulau referitor la relația cu actorul francez, mai ales că el era cunoscut publicului drept un aventurier. Cu toate că s-au logodit, iar toată lumea aștepta să îi vadă căsătoriți, problemele din cuplu au făcut ca acest lucru să rămână doar un vis frumos pentru amândoi. După mai multe certuri și crize de gelozie, cei doi decid să se căsătorească, dar în ziua nunții, Alain Delon dispare, menționând că Romy Schneider este mult prea bună pentru el și că nu o merită.

Alain Delon a fugit în Mexic cu Francine Canova, cea cu care se și căsătorește în 1964, dar de care divorțează după 5 ani de mariaj. După ce a fost părăsită chiar în ziua nunții, Romy Schneider a decis să își refacă viața și astfel relația cu Alain Delon a luat sfârșit. După mai mulți ani, cei doi sunt distribuiți în același film, lucru care stârnește rapid suspiciuni în legătură cu o nouă relație ce ar putea exista între ei.

Cu toate că a avut succes în plan profesional, în plan personal, viața actriței a fost un dezastru. Aceasta a divorțat de bărbatul cu care avea un băiat și cu toate că reușește să își recapete copilul, acesta moare într-un accident, actrița suferind o adevărată traumă. După nenumărate eșecuri în viața personală, inima frumoasei actrițe a cedat, aceasta murind pe 28 mai 1982, la doar 43 de ani, în urma unui stop cardiac.

Moartea actriței l-a îndurerat profund pe Alain Delon, acesta mărturisind că Romy Schneider a fost un om foarte important în viața lui și că va păstra mereu surâsul ei în suflet: “Acolo unde este, ea şi-a găsit cu siguranţă liniştea. Oboseală, criză cardiacă, în realitate e vorba de inima unei mame care a cedat. E a începuse să moară când l-a pierdut pe David. De atunci, salva aparenţele. În intimitate se prăbuşea. Viaţa lui Romy a fost extraordinară, dar nu în sensul fericit al termenului. Destinul îi lua cu o mână tot ce-i dăruia cu alta. Preţul gloriei l-a plătit scump”

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Alain Delon și Romy Schneider.

Foto: hepta.ro, captură youtube

Citește și:

Povestea de dragoste dintre Catherine Deneuve și Marcello Mastroianni. Cum poate eșua o relație bazată pe o iubire intensă?

De ce s-a sinucis Dalida. Destinul zbuciumat al unei stele

Valeria Seciu și Octavian Cotescu, o iubire mai presus de orice e lumesc

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete