Igor Bergler, autorul celui mai vândut roman din ultimii 20 de ani, declarații incredibile: “Omenirea nu a ajuns pe Lună”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Primii pași pe Luna au reprezentat evenimentul cel mai comentat și care a născut o mulțime de controverse. În timp ce unii oameni au considerat acest lucru ca fiind important pentru omenire, alții sunt convinși că totul a fost doar o mare farsă și că nimeni a reușit să ajungă pe Lună până în prezent.

Igor Bergler, declarații incredibile: “Omenirea nu a ajuns pe Lună”

Igor Bergler este unul dintre cei mai apreciați scriitori din ultimii 20 de ani. Romanele “Biblia pierdută” și “Testamentul lui Abraham” s-au bucurat de un succes fantastic, acestea fiind vândute într-un număr record de exemplare. Mai mult decât atât, romanul “Testamentul lui Abraham” a fost cea mai râvnită și așteptată carte de la Gaudeamus 2017. Prezent în redacția revistei Avantaje, Igor Bergler a vorbit atât despre romanele pe care le-a scris cu atât de multă dăruire, dar a răspuns și întrebărilor legate de misterele care ne înconjoară. Autorul este de părere că omul nu a ajuns pe Lună, considerând că informațiile prezentate referitor la acest subiect nu sunt adevărate.

“După părerea mea, nu s-au făcut niciodată expediții pe Lună. Eu sunt dintre aceia care sunt negaționiști ai aselenizării. Și nu din cauza acelor dovezi de pe internet cu umbre, ci pentru că pur și simplu, după părerea mea, la momentul acela nu exista tehnologia să facem acest lucru. Se pare că nu e așa ușor. E o explicație pe care NASA a dat-o: “Bine, dar de ce nu ați repetat experimentul?” Și ei au spus că s-a pierdut toată documentația. Asta a fost explicația lor care e consternantă de-a dreptul.”, a spus Igor Bergler, autorul romanelor “Biblia pierdută”și “Testamentul lui Abraham”.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a asculta declarațiile scriitorului Igor Bergler.

Foto: captură video

Citește și:

Silvia Bucur, președintele Fundației Prais, despre starea de bine a tinerei generații

Cum a reușit Urania să țină post 40 de zile doar cu ceai?

Maia Morgenstern a dezvăluit profesia pe care ar fi urmat-o dacă nu ar fi iubit atât de mult actoria: Dacă nu aș fi fost actriță, tare mi-ar fi plăcut să…'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite