Silvia Dumitrescu și soțul ei, o poveste de dragoste care durează de 25 de ani. Cum s-au cunoscut cei doi?

Silivia Dumitrescu și soțul ei, Florin Ochescu, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste care durează de 25 de ani. Chiar dacă totul a început ca o joacă și în primele momente au fost doar foarte buni prieteni, amiciția s-a transformat într-o căsnicie frumoasă, iar cei doi se pregătesc să facă nunta de argint.

Silvia Dumitrescu și soțul ei, o poveste de dragoste care durează de 25 de ani

Una dintre vocile de aur cu care România se poate lăuda, Silvia Dumitrescu, a reușit să se împartă cu succes între cariera muzicală și viața de familie. Aceasta este căsătorită de 25 de ani, are o familie frumoasă și despre care vorbește întotdeauna cu drag. Invitată într-o emisiune de televiziune, cântăreața a rememorat momente magice din ziua nunții, povestind cum s-a îndrăgostit de cel cu care s-a căsătorit în urmă cu 25 de ani, pe data de 27 februarie.

“Nunta de argint. Am fost răciți și nu am făcut-o, dar promitem că o facem când se face mai cald și la biserică și cu mulți invitați, cu prieteni, ne distrăm. Eram foarte îndrăgostiți. Noi ne-am cunoscut la o petrecere. În seara aceea, cineva mi-a făcut cunoştinţă cu Florin. Toată seara a fost cu ochii pe mine, mi-au spus și ceilalți prieteni că voia să știe dacă am pe cineva, cu cine dansez, dar să știi că nu a fost dragoste la prima vedere, însă noi am rămas foarte buni prieteni. Mă căuta tot timul la telefon, mama mereu răspundea la telefon și când ajungeam acasă îmi spunea: Te-a căuta un tip Ochescu. Era o amiciție la început. El era îndrăgostit, dar eu cumva profesional am fost mai mult legată pentru că mi-a cerut un videoclip, pleca la Londra, cânta la Holograf și voia să vorbească cu producătorul, era un videoclip cu o piesă în limba engleză compusă de Adrian Enescu “Love me baby”, care în perioada aceea a fost o idee șocantă pentru români, era chiar imediat după revoluție. Șocant în sensul în care era totul foarte sexy”, a spus Silivia Dumitrescu, în emisiunea “Răi da’ Buni”.

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Silvia Dumitrescu.

Foto: facebook

Citește și:

Adelina Pestrițu, anunț emoționant de Ziua Mamei. Vedeta a dezvăluit sexul bebelușului pe care urmează să îl aducă pe lume

Cum arată părinții Lidiei Buble? Cântăreața i-a transmis un mesaj emoționant mamei sale de 8 martie

Romy Schneider și Alain Delon, o iubire desprinsă din povești. Care este motivul pentru care cei doi s-au despărțit?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete