Cum a reușit Urania să țină post 40 de zile doar cu ceai?

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Când vine vorba despre astrologie, Urania este profesionistul ascultat de o mulțime de persoane. Previziunile astrale oferite de aceasta îi ghidează pe oameni și dacă mulți o cunosc doar în acest rol, puțin sunt aceia care știu legătura strânsă pe care aceasta o are cu religia. 

Vreme de mulți ani, Urania a mers în fața studenților și le-a oferit informații valoroase despre Istoria Artei și Religiei. Chiar dacă la prima vedere nu pare un subiect care să stârnească atenția tinerilor, Urania reușea să îi captiveze pe cei ce o ascultau.

Cum a reușit Urania să țină post 40 de zile doar cu ceai?

Nu doar că a reușit să îi învețe pe alții tainele religiei, dar a încercat să aplice anumite lucruri și asupra propriei persoane. În emisiunea “Povești de viață”, difuzată de revista Avantaje, Urania a povestit care este experiența ei legată de post. În timp ce multe persoane țin post renunțând la acele alimente de origine animală, Urania a mers mult mai departe, reușind să țină post 40 de zile doar cu ceai.

“Eu am reușit performanța, fără niciun efort, să țin post doar cu apă 40 de zile. Adică nu cu apă de la robinet, ci cu ceai. Am slăbit 8 kilograme, scopul nu a fost să slăbesc. Munceam enorm, era în perioada în care scoteam și revista, scriam foarte mult, lucram în televiziune și mai stăteam zile în șir în tipografie. Eu nu aveam timp să gătesc, nu aveam unde să mănânc, ori eram în televiziune, ori eram în redacție și lucram, ori eram în tipografie. Nu aveam cum să mănânc și singurul lucru care m-a ținut în viață a fost ceaiul verde. După 10 zile mi-am dat seama că eu nu am mai mâncat deloc. A fost așa o avalanșă și la un moment dat mi-am spus: Aoleu, totuși îmi dau organismul peste cap și am încercat să mănânc niște pesmeți. Am avut o repulsie față de orice idee de aliment sau mâncare și la un moment dat nu am mai suportat nici pesmeții. A fost o buclă energetică în care am intrat. M-am simțit foarte bine, am fost foarte fericită, dar fericită pentru că am reușit să duc la bun sfârșit, fără efort, fără chin, fără stres. După mine, atunci când începe stresul, vocația postului s-a dus. Postul se face fără chin, se face cu bucurie interioară, cu împăcare, cu satisfacție, cu stare de bine.”, a spus Urania.

Nu a fost pentru prima oară când Urania a renunțat la mâncare. În urma unor proceduri medicale, aceasta nu a mai simțit nevoia să mănânce, iar timp de 23 de zile a consumat doar ceai.

“Eu am mai avut o etapă asemănătoare, 23 de zile. Am stat în spital și am băut numai ceai. M-am dus să îmi fac un tratament pentru coloana vertebrală, prilej cu care mi-am făcut și niște analize și atunci sigur că nu a trebuit să mănânc niște zile. Problema este că îmi făceau atât de multe proceduri pentru coloană, iar după acele proceduri adormeam și mă trezeam dimineața. După nu știu câte zile nu am mai simțit nevoia să mănânc”, a povestit Urania.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea cum a reușit Urania să țină post 40 de zile doar cu ceai.

Foto: captură video

Citește și:

Urania lămurește relația dintre astrologie și religie

Evenimentele importante sau momentele de cotitură din viața unei persoane pot fi văzute în harta astrală

Părerea Uraniei despre bijuteriile din aur și argint. Este sau nu bine să le purtăm?

Vezi şi dezlegare la pește în 2022 – în ce zile se mănâncă pește până la finalul anului!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite