Irina Rimes a explicat de ce nu se întorc antrenorii de la “Vocea României” la acele voci care stârnesc reacția publicului

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Privind emisiunea “Vocea României” din scaunul confortabil de acasă, mai mult ca sigur ți s-a întâmplat să te impresioneze o voce, dar antrenorii să nu și-o dorească în echipa lor. Irina Rimes a explicat de ce nu se întorc antrenorii de la “Vocea României” la acele voci care stârnesc reacția publicului.

Deciziile pe care le iau în timpul audițiilor pe nevăzute sunt foarte importante pentru antrenorii de la “Vocea României” și chiar pot influența alegerea câștigătorului. Din acest motiv, toți cei 4 antrenori au responsabilitatea de a alege doar acele voci speciale și care pot evolua pe parcursul competiției.

De ce nu se întorc antrenorii de la “Vocea României” la acele voci care stârnesc reacția publicului?

Pentru revista Avantaje, Irina Rimes a dezvăluit câteva secrete din culisele competiției. Chiar dacă un anumit concurent reușește să ridice publicul în picioare, se întâmplă ca antrenorii să nu se întoarcă și asta pentru că își doresc ceva mai mult. Astfel, Irina Rimes a mărturisit că se întâmplă de foarte multe ori să renunțe la voci bune, așteptând o voce specială, dar care este posibil să nu își facă apariția pe scena de la  “Vocea României”.

“Ăsta e un lucru pe care îmi doream să îl întrebe cineva. Noi avem câteva zile de filmare, nu filmăm totul într-o zi și să zicem că în prima zi vin anumiți concurenți, cântă unul bine, ne-am întors, cântă al doilea bine, ne-am întors, pe urmă vin concurenți așa și așa, apoi vin concurenți care cântă binișor, dar te gândești: Vor fi și mai buni de atât, nu vreau să mă întorc și să risc să îmi ocup locul în echipă cu cineva mediocru. Așteptăm ceva special și riscăm să pierdem voci bune. Se întâmplă mereu. Sau încă o chestie care se întâmplă, mulți au spus că am reacționat fals la Michael Jackson, la Bogdan. Nu, nu am reacționat fals. Ideea era că înaintea lui au venit vreo 10 concurenți care au cântat, nu știu ce s-a întâmplat cu ei, unii au falsat, unii nu au transmis nimic, unii au uitat ceva, alții nu au avut dicția bună și când ai 10 concurenți care nu livrează nimic și vine unul bun, e ca și cum nu ai mâncat toată săptămâna și la final de săptămână îți dă cineva să mănânci fasole bătută și te bucuri de fasolea aia ca de Dumnezeu.”, a povestit Irina Rimes.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea explicațiile Irinei Rimes.

Foto: facebook

Citește și:

Mirela Retegan, dezvăluiri despre operația de liposucție: Am făcut intervenția cu o lună înainte de a rămâne gravidă'. Ce s-a întâmplat după operație?

Ce alimente și-ar cumpăra Randi, dacă ar avea doar 10 lei în buzunar? Răspunsul artistului este surprinzător

Cum a reușit Urania să țină post 40 de zile doar cu ceai?

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Oameni obișnuiți cu povești neobișnuite