Magie, mister și vrajă în doi. Sweet Paprika ne-a predat lecția de seducție în cadrul evenimentului organizat de revista Avantaje și SevenSins


Cafeneaua Starbucks din Veranda Mall a găzduit, vineri, 25 octombrie, o ediție complet atipică a poveștilor urbane cu care v-a obișnuit revista Avantaje până acum. Am lăsat problemele de sănătate și de frumusețe puțin deoparte și ne-am ocupat de… magia din dormitor. Iar lecția de seducție ne-a fost predată de Gabriela Atanasov, fondatoarea brandului vestimentar Sweet Paprika.

Vezi pozele

Gabriela le-a spus doamnelor prezente povestea ei de viață, cum și-a cunoscut soțul de care, ulterior, au despărțit-o mări și oceane, cum s-au reîntâlnit, cum au rămas împreună și, apoi, au devenit părinți. Întrebările din public au curs, doamnele prezente dorind să afle picanterii din viața Gabrielei, secrete de budoar, trucuri de seducție, dar i-au solicitat și sfaturi referitoare la modul de abordare a subiectelor sexuale cu copiii.

Sweet Paprika a adus în discuție și problema lipsei de încredere în sine, problemă pe care a constatat-o la multe dintre doamnele care calcă pragul showroomului ei. Gabriela a accentuat faptul că imaginea deformată pe care o avem despre corpul nostru, cel mai frecvent, nu are nimic de-a face cu realitatea.

Cum ar trebui să arate femeia zilelor noastre? Dezbrăcată de inhibiții, liberă, asumată, să știe să-și pună în valoare  senzualitatea… folosind cele două arme îmbatabile: atitudinea și o lenjerie intimă pe măsură.

VM-Logo---mall-de-zi-cu-zi---FINAL

Restul pozelor de la eveniment, AICI

Foto: Sorin Cioponea

Operator: Alexandru Grigore

Editor montaj: Marius Tatu

Citește și

Ce-și doresc femeile? Magie, mister, romantism?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri