Magie, mister și vrajă în doi. Sweet Paprika ne-a predat lecția de seducție în cadrul evenimentului organizat de revista Avantaje și SevenSins

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Cafeneaua Starbucks din Veranda Mall a găzduit, vineri, 25 octombrie, o ediție complet atipică a poveștilor urbane cu care v-a obișnuit revista Avantaje până acum. Am lăsat problemele de sănătate și de frumusețe puțin deoparte și ne-am ocupat de… magia din dormitor. Iar lecția de seducție ne-a fost predată de Gabriela Atanasov, fondatoarea brandului vestimentar Sweet Paprika.

Magie, mister și vrajă în doiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Gabriela le-a spus doamnelor prezente povestea ei de viață, cum și-a cunoscut soțul de care, ulterior, au despărțit-o mări și oceane, cum s-au reîntâlnit, cum au rămas împreună și, apoi, au devenit părinți. Întrebările din public au curs, doamnele prezente dorind să afle picanterii din viața Gabrielei, secrete de budoar, trucuri de seducție, dar i-au solicitat și sfaturi referitoare la modul de abordare a subiectelor sexuale cu copiii.

Sweet Paprika a adus în discuție și problema lipsei de încredere în sine, problemă pe care a constatat-o la multe dintre doamnele care calcă pragul showroomului ei. Gabriela a accentuat faptul că imaginea deformată pe care o avem despre corpul nostru, cel mai frecvent, nu are nimic de-a face cu realitatea.

Cum ar trebui să arate femeia zilelor noastre? Dezbrăcată de inhibiții, liberă, asumată, să știe să-și pună în valoare  senzualitatea… folosind cele două arme îmbatabile: atitudinea și o lenjerie intimă pe măsură.

VM-Logo---mall-de-zi-cu-zi---FINAL

Restul pozelor de la eveniment, AICI

Foto: Sorin Cioponea

Operator: Alexandru Grigore

Editor montaj: Marius Tatu

Citește și

Ce-și doresc femeile? Magie, mister, romantism?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Alte video-uri