Ce-și doresc femeile? Magie, mister, romantism?

Homepage  / Moda

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Au fost vremuri când supunerea era cuvântul de bază care însoțea întregul univers feminin. Rolul matern acapara întreaga existență a femeilor, iar educația le aducea o atitudine retrasă, sfioasă, lipsită de curaj și strălucire. Din fericire, astăzi femeile au preluat controlul asupra feminității lor. Sunt puternice, iar atitudinea dominatoare le-a adus atribute noi: sexy și provocatoare.

Dezbrăcate de inhibiții, libere, asumate, femeile moderne știu să-și pună în valoare  senzualitatea… folosind cele două arme îmbatabile: atitudinea și o lenjeria intimă pe măsură.

Ce-și doresc femeile?

Printre altele… și lenjerii sexy! Piese vestimentare delicate care să le accentueze formele corpului dar care să ascundă eventualele defecte și să le facă să se simtă confortabil. Dacă în trecut lenjeria era o necesitate, acum ea a devenit un accesoriu versatil, jucăuș, menit să aprindă imaginația în dormitor și să înrobească simțurile.

Confortul, calitatea și stilul sunt elementele căutate de către femeile care sunt dispuse să cheltuie o anumită sumă de bani pentru cumpărarea de lenjerie. Uneori nici nu trebuie să investești mult pentru a te simți bine, trebuie doar să știi unde să cauți.

Se pare că femeile cer perfecțiune în aproape orice, de la bărbatul pe care îl doresc lângă ele, la relații, întâlniri romantice, până la piesele vestimentare și aspectul fizic. Iată de ce lenjeria intimă este capriciul lor tăinuit cu grijă. Și dezvăluit apoi în momentele care contează cu adevărat în viața lor…

Foto: Sevensins.ro; Shutterstock

Citește și:

Mădălina Ghenea, apariții de excepție la Festivalul de Film de la Veneția

Piesele care nu trebuie să-ți lipsească din garderobă toamna aceasta

Ce a purtat soția Președintelui Klaus Iohannis la festivitățile Zilei Marinei Române? Carmen Iohannis a întors toate privirile

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Moda