Leacuri și secrete rusești pentru ficat

hepta_1032346

În natură se găsesc sute de leacuri pe care, de-a lungul timpului, oamenii le-au folosit cu succes în tratamentul diferitelor afecțiuni ale organismului uman.

Iată mai jos mai multe rețete de leacuri rusești, pentru detoxifierea și protecția ficatului:

Un suc excelent pentru sănătatea întregului organism, dar în special pentru detoxifierea ficatului este cel făcut din ridiche, morcov, păstrârnac și pătrunjel. Se prepară 200 ml pe zi și se consumă imediat.

Un alt drenor hepatic este sucul din orz, păpădie, țelină, prună și fasole verde. Se consumă timp de 7 zile, la masa de prânz.

De asemenea, infuzia dintr-o linguriță de fructe zdrobite de armurariu la o cană de apa are acțiune hepatoprotectoare. Se consumă 2 cani/zi, prima dimineața, pe stomacul gol, după care se stă culcat, 1/2 h, pe partea dreaptă.

Cea de a doua cană se bea în două rânduri după masa de seara. Se obțin rezultate bune în sechelele după hepatită. Tratamentul se face timp de 20 zile, 10 zile pauză, apoi se revine. Se aplică această procedură timp de trei luni.

Tratament extern

Pentru a calma și proteja extern ficatul, se poate face un preparat din: patru foi de varză, trei cepe, 250 gr de tărâțe. Se pun la fiert și se lasă până când apa a scăzut complet.

Se va obține o pastă groasă care se va întinde pe o bucată de pânză subțire, destul de mare încât să acopere zona cu probleme. Se îndoaie pânza și se aplică cataplasma foarte caldă. Apoi se leagă cu o fașă și se lasă cel puțin o jumătate de oră.

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate