O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”!

Kanal D Survivor Romania

Se dă startul castingului pentru show-ul care forțează toate limitele.

Cei interesați să își dovedească inteligența, rezistența fizică și psihică și puterea de adaptare se pot înscrie accesând site-ul survivorromania.ro

Kanal D le aduce milioanelor de telespectatori un format revoluționar, un reality show de intensitate maximă: „Survivor Romania”!

Veritabil experiment social și test de supraviețuire, reality-ul le va pune la încercare concurenților, vedete și oameni necunoscuți încă publicului larg, inteligența, puterea de adaptare la condiții extreme, inventivitatea, forța și rezistența fizică și psihică.

Formatul original, produs de Acun Medya, a fost difuzat în țări precum Grecia și Turcia, unde a înregistrat un succes uriaș, atingând și 50 % cotă de piață.

O bătălie unică, un singur Supraviețuitor. Kanal D le aduce telespectatorilor cea mai dură competiție din istoria televiziunii: „Survivor România”!

Abandonați în mijlocul naturii exotice, în Republica Dominicană, departe de confortul civilizației, concurenții vor fi nevoiți să își construiască singuri adăpost.

Să își procure hrana, să își găsească aliați în mijlocul grupului în care vor experimenta cel mai dur test posibil: supraviețuirea.

La finele acestor încercări teribile va ramane un singur câștigător. Concurenții se vor lupta nu numai cu condițiile de viată extrem de dure, dar și cu propriile temeri și cu percepția celor din jur.

Bătălia lor va fi aceea de a se sustrage eliminărilor succesive și numai dezvoltarea unei strategii fără fisură îi va putea menține în concurs.

Agonie si extaz, ca fețe ale unei singure monede, testarea tuturor limitelor, tensiune la cote maxime, renunțare, disperare, puterea de a regăsi resursele pentru a merge înainte.

Toate aceste trăiri îi vor încerca pe concurenții care vor intra într-o competiție istorică, ce le poate schimba existența.

Toți acei curajoși care își doresc să demonstreze că au calități de învingător și să câștige Marele Premiu se pot înscrie în cursa pentru competiția televizată „Survivor Romania”, accesând site-ul  survivorromania.ro și răspunzând întrebărilor din formularul de înscriere.

Mai multe detalii despre „Survivor Romania”, reality show-ul revoluționar ce va fi difuzat de Kanal D, vor fi furnizate, în curând, prin comunicate de presă și pe toate proprietățile Dogan Media International:

Kanal D, Radio Impuls și proprietățile online – kanald.ro, wowbiz.ro, kfetele.ro, stirilekanald.ro, radioimpuls.ro

Citește și:

Încalcă din nou tradiția. De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta a II-a?

O cunoscută cântăreață are probleme mari de sănătate. A ajuns pe masa de operație și și-a amânat toate concertele!

Meghan Markle, din nou criticată de public. Haina pe care a purtat-o a stârnit indignarea britanicilor!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte