Încalcă din nou tradiția. De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta a II-a?

Refuză să respecte regulile impuse de familia regală britanică și din această cauză, ducii de Sussex sunt mai tot timpul în centrul scandalurilor. Cei doi vor încălca din nou tradiția cu ocazia sărbătorilor de iarnă. De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta a II-a?

În fiecare an, cei din familia regală britanică obișnuiesc să își petreacă împreună Crăciunul, devenind deja o tradiție să meargă cu toții la slujba de duminică. Dacă până acum Meghan Markle s-a conformat regulilor impuse, de această dată, ducesa de Sussex și soțul ei au alte planuri pentru perioada sărbătorilor.

De ce Meghan Markle și prințul Harry nu își vor petrece Crăciunul alături de regina Elisabeta a II-a?

În acest an, Meghan Markle și prințul Harry își vor petrece Crăciunul departe de regina Elisabeta a II-a. Ducii de Sussex au luat decizia să sărbătorească primul Crăciun alături de micuțul Archie, fie în intimitate, în locuința lor, fie alături de mama ducesei, Doria Ragland.

O sursă apropiată ducilor de Sussex a declarat că cei doi își doresc ca în perioada sărbătorilor de iarnă să își încarce bateriile, motiv pentru care nu vor fi alături de ceilalți membri ai familiei regale, la Sandringham. Există șanse mari ca cei doi să părăsească Marea Britanie și să o viziteze pe mama ducesei.

“Ei au nevoie să își încarce bateriile și să își facă planuri cu privire la anul ce vine.”, a spus o sursă apropiată celor doi, potrivit thesun.co.uk.

Este pentru prima oară când Meghan Markle și prințul Harry decid să petreacă sărbătorile departe de regină. Înainte să înceapă o relație cu Meghan Markle, prințul Harry îi era mereu alături reginei în preajma Crăciunului, excepție făcând anul 2012, atunci când a fost plecat în Afghanistan.

Biograful regal Ingrid Seward a dezvăluit care ar putea fi motivele din spatele deciziei ducilor de Sussex: “Crăciunul la Sandringham poate fi ușor stresant și poate că ei nu și-au dorit să îl ducă pe Archie acolo la o vârstă atât de fragedă.”

Deschide galeria foto pentru a vedea mai multe fotografii cu Meghan Markle și prințul Harry.

Foto: profimediaimages.ro

Citește și:

Răspunsul Madonnei după ce a fost dată în judecată de un fan nemulțumit: O regină nu e niciodată…'

Amna a dezvăluit motivul divorțului de soțul ei după nu mai puțin de 9 ani de căsnicie

Anna Lesko a dezvăluit secretul unei siluete perfecte la 40 de ani: Mănânc foarte puțini…'

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete