Întârzieri de peste 30 de minute la metrou! O avarie la RADET a blocat circulația trenurilor

Întârzieri de peste 30 de minute la metrou! O avarie la RADET a blocat circulația trenurilor

Bucureștenii care au circulat cu metroul în această dimineață au avut parte de o surpriză neplăcută. Mulți au întârziat astăzi la serviciu, din cauze unei avarii de la metrou. Reprezentanții Metrorex au anunțat că trenurile circulă cu întârziere din cauza unei defecțiuni la stația Gara de Nord.

Mai mult decât atât, în jurul orei 13:00, peste 150 de blocuri din sectoarele 1, 2, 3, 4 şi 5 au rămas, fără apă caldă din cauza unor avarii la reţelele primară şi secundară, conform libertatea.ro. Regia Autonomă de Distribuţie a Energiei Termice a estimat că alimentarea va fi reluată treptat în zonele afectate, astăzi, până la ora 16:00.

De ce s-a produs avaria la metrou?

Problemele de la metrou a fost cauzate de o conductă  magistrală a furnizorului de utilități RADET a fost avariată. Astfel, s-au produs infiltrații masive de apă caldă în tunelul metroului între stațiile Piața Victoriei 2 — Gara de Nord 1. Din această cauză, a fost modificată circulația trenurilor pe un singur fir pe tronsonul Ștefan cel Mare — Gara de Nord 1, potrivit Metrorex. Până la remedierea situației, circulația pe tronsonul amintit se s-a desfășurat pe firul 2.

„Echipele Metrorex depun eforturi susținute, pentru ca circulația trenurilor să fie reluată în cel mai scurt timp, în condiții normale, corelat cu intervenția efectuată de RADET', au mai precizat reprezentanții Metrorex.

La momentul producerii avariei, călătorii au fost rugați să coboare din garnituri pentru a schimba liniile. Întârzierile au durat mai bine de 30 de minute.

Foto: 123rf.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Bucureștenii nu vor circula cu metroul din Drumul Taberei nici în 2017. Inaugurarea a fost amânată

Incident fără precedent la metrou! O femeie înţepenită cu capul între uşi, ignorată de ceilalţi trecători

Călătorii de la metrou vor avea o surpriză! Sute de scrisori caligrafiate, lăsate pe scaune pentru a aduce zâmbete

Stațiile de metrou Laminorului şi Străuleşti s-au deschis, astăzi, pentru călători! Iată cum arată

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Stiri