Călătorii de la metrou vor avea o surpriză! Sute de scrisori caligrafiate, lăsate pe scaune pentru a aduce zâmbete

Călătorii de la metrou vor avea o surpriză! Sute de scrisori caligrafiate, lăsate pe scaune pentru a aduce zâmbete
Vezi pozele

Locuitorii Capitalei care vor circula cu metroul mâine, 11 aprilie 2017, în intervalul orar 07.30 – 08.30, pe Magistrala Berceni – Pipera, vor fi avea parte de o surpriză. Călătorii vor fi întâmpinați cu sute de scrisori caligrafiate.

Astfel, fiecare scaun din metrou va fi decorat, marţi, cu o scrisoare cu sigiliu, din hârtie ecologică, scrie rtv.net. Textele din interior vor fi caligrafiate de mână. Acest mesaj celebrează gesturile simple, într-un mod inedit, cu scopul de aduce zâmbete și inspirație în prag de Paște.

Fiecare destinatar va fi încurajat să „uite„ scrisoarea găsită în metrou. În acest fel, aceasta va circula în tot orașul, pentru a aduce zâmbete pe chipurile cât mai multor oameni.

Jurnalistul Lucian Mîndruță a stricat surpriza! Cine a scris scrisorile de la metrou?

Lucian Mîndruță a postat, astăzi, pe contul său de socializare câteva fotografii în care a devăluit ce se va petrece mâine la metrou din Capitală.

„Stric supriză, dar îmi place prea tare proiectul asta: mâine dimineaţă, o echipa de artişti/scriitori vor pune pe scaunele metroului care merge în Pipera scrisori de dragoste, caligrafiate.Mai ştie cineva ce e caligrafia? Scrisul artistic de mâna? Dacă găsiţi vreuna, puneţi-mi şi mie poza aici dimineaţă. Chiar vreau s-o văd,' a scris Lucian Mîndruță pe pagina sa de Facebook.

Acest gest reprezintă o inițiativă din cadrul proiectului „Scrisori călătoare', desfășurată în parteneriat cu Metrorex. Aceasta va transforma metroul bucureștean într-un spațiu expozițional creativ.

Pentru a vedea mai multe imagini, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Tradiții și obiceiuri de Paște 2017

Cum se vopsesc ouăle de Paște. Trucuri pe care trebuie să le știi

Cum să te organizezi pentru a termina la timp pregătirile pentru masa de Paște

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Timp Liber