Gestul bizar al unui motan! Ce fură de la vecini și aduce acasă

Gestul bizar al unui motan! Ce fură de la vecini și aduce acasă

Un motan pe nume Reginald face furori pe internet. El pândeşte frânghiile de rufe ale vecinilor, iar când se plictisește, în lipsa unei alte prăzi, pisica fură tot ce găsește. Are pasiune în special pentru șosete și lenjerie intimă, pe care le aduce acasă.

Reginald este o pisică alb cu negru, are patru ani și este pe jumătate „norvegiană de pădure'. Încă de anul trecut, motanul a început să aducă acasă, stăpânilor, tot ce găseşte pe frânghiile de rufe ale vecinilor. Când a venit iarna, el a încetat să mai fure lucrurile vecinilor, dar cum s-a încălzit s-a întors la vechile obiceiuri, scrie realitatea.net.

Stăpâna motanului susține că a început să îşi avertizeze vecinii şi că încearcă să le înapoieze obiectele. Cu toate acestea, ea nu reuşeşte întotdeauna, pentru că oamenii se jenează probabil să vină să îşi recupereze lenjeria intimă. Deși nu e deloc un motan cuminte, Reginald cere mereu recompense, spune stăpâna, pentru că „îşi închipuie că a fost bun' , ba chiar că trebuie să fie lăudat sau răsplătit. În plus, pisica le prezintă stăpânilor săi cu mândrie, obiectele furate.

Pentru a vedea mai multe imagini cu motanul, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: realiatatea.net

Mihaela Tudor

Citește și:

Motivul pentru care ar trebui să adaugi sare în cafea și nu zahăr

Trucuri pentru a scăpa de petele de machiaj

Lumina Sfântă de la Ierusalim, minunea ortodoxiei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Diverse