Inimioare de ciocolată

inimioare

Cel mai bun fel de a arăta cuiva cât de mult îl iubeşti …

2 bucăţi • Gata în 30 minute + plus timp de răcire

50 g zahăr tos

1 ou

40 g făină

1⁄2 linguriţă praf de copt Dr. Oetker

10 g cacao Dr. Oetker

2 linguriţe lichior de migdale

100 ml frişcă lichidă

100 g inimioare colorate, de la Dr. Oetker, pentru décor

PENTRU GANAŞ

4 1⁄2 linguri frişcă lichidă

100 g Glazură neagră, de la Dr. Oetker

1 linguriţă unt

Cum se prepară:

1 Încinge cuptorul la semnul 4/180 C. Unge şi tapetează cu hârtie de copt o tavă de chec. Combină cu mixerul electric zahărul cu oul, până când amestecul se deschide la culoare. Cerne făina, praful de copt şi cacaua într-un bol şi apoi combină cu oul. Toarnă compoziţia în tava şi nivelează suprafaţă.

2 Dă la cuptor 12-15 minute, până când se pătrunde. Lasă la răcit pe grătarul metalic şi apoi decupează cu ajutorul unei forme speciale 7 inimioare. Stropeşte fiecare bucată cu 1⁄2 linguriţă lichior.

3 Pentru cremă de ganaş, pentro o variantă rapidă, înlocuieşte ganaşul cu Glazură cu gust de ciocolată neagră, de la Dr. Oetker.

5 Unge deasupra cu cremă de ganaş sau Glazură cu gust de ciocolată neagră, de la Dr. Oetker, şi ornează cu Inimioare – ornamente de zahăr.

Recomandare

Pentru o variantă rapidă, prepară Glazura cu gust de ciocolată neagră, de la Dr. Oetker. Un decor de efect obţii cu Inimioare – ornamente de zahăr.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din prajituri