Idei decorative pentru cei mici

Timpul alaturi de cei mici este cel mai frumos dar pe care ți-l poți face. Mai ales daca îi convingi sa te ajute la crearea unor obiecte care sa va coloreze casa.

litera

Aici scriu eu!

Vei avea nevoie de.. ✶ hârtie si creion placa din pluta cutter ruleta metalica suport de taiat lipici

1. Stabileste forma pe care o va lua panoul tau de pluta si decupeaz-o pe o foaie de hârtie la dimensiunea reala. Marcheaza conturul formei pe plansa de pluta si, cu ajutorul cutterului si al ruletei, decupeaza forma.

2. Foloseste prima forma decupata ca model pentru urmatoarea, apoi lipeste-le una de alta, pentru a crea un panou mai rezistent. Pentru ca placa va fi foarte usoara, o poți lipi de perete cu un adeziv.

deco2

 Citate care te inspiră

Vei avea nevoie de… ✶ computer si imprimanta o carte veche de care nu mai ai nevoie o rama foto

COPIAZA citatul pe care l-ai ales într-un document nou, pe computer. Seteaza pagina la dimensiunea de A5 (aceasta este dimensiunea obisnuita a carților), apoi poziționeaza citatul în partea dreapta a paginii.

DECUPEAZA o pagina din carte, apoi pune-o în imprimanta.

PRINTEAZA citatul direct pe pagina de carte, apoi înrameaza pagina.

Pont Daca nu reusesti sa poziționezi citatul asa cum vrei, printeaza-l pe o foaie de calc, pe care o suprapui peste foaia de hârtie din carte.

Rama, 24,99 lei, IKEA

deco-3

Mobilier personalizat

Vei avea nevoie de… ✶ Masuța alba pentru copii si scaune albastre ✶ sablon pentru funda ✶ creion ✶ vopsea si pensule ✶ sabloane pentru litere ✶ lac matifiant

DESENEAZA fundițele în fiecare colț al mesei, cu ajutorul sablonului si al creionului, apoi creioneaza panglica ce le leaga.

PICTEAZA panglica si fundele cu un albastru-deschis. Înainte de a se usca, adauga o nuanța mai închisa pentru a crea un contur mai puternic, si alb, în zonele unde funda ar fi mai deschisa. Amesteca nuanțele.

COPIAZA modelul de fundița pe câte un colț al scaunului, apoi contureaza numele copiilor pe o parte si pe alta a spatarului si coloreaza literele în nuanțe deschise de albastru.

LA FINAL aplica un lac de matifiere în doua straturi pentru a proteja noua vopsea de eventuale crapaturi.

deco-4

Litere Lego

Vei avea nevoie de… ✶ litere din carton vopsea piese de lego pistol cu lipici fierbinte

1. Coloreaza literele de carton, insistând la margini. Lasa-le sa se usuce, apoi alege piese micuțe de Lego, de forme si culori diferite si aranjeaza-le pe litera, astfel încât sa o acopere în întregime.

2. Dupa ce ai stabilit ordinea pieselor, începe sa lipesti piesele cu ajutorul unui pistol cu lipici fierbinte (asigurându-te ca cei mici nu vor atinge pistolul sau piesele). Începe cu cele plate.

3. Când ai terminat cu piesele plate, începe sa lucrezi la detalii. Lipeste deasupra pieselor o scarița, o roata, un personaj Lego.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Decoratiuni