Iată cum poți câștiga un ban în plus în timpul liber

cum-castigi-un-ban-in-plus

Facturile cresc, alimentele se scumpesc, doar veniturile noastre cam stau pe loc. De bani întotdeauna mai este nevoie. Iar dacă dispui și de ceva timp liber, ai putea foarte bine să îl folosești pentru a-ți rotunji veniturile. Iată cum poți câștiga un ban în plus în timpul liber:

Nu neapărat un alt job, cu program, fie el și part-time. Poate că ar fi cu adevărat obositor. În mediul online, pe rețelele de socializare, există o mulțime de pagini care intermediază oferte de lucru. Problema este că, în lipsa unor garanții ale seriozității acestor oferte, este loc și pentru mulți escroci. Așa că, mare atenție! Noi vă dăm doar câteva idei despre ce ați putea face în timpul liber pentru a câștiga niște bani în plus, dar alegerile vă aparțin.

Participați la cercetări de piață și testări de produse

Unele companii organizează periodic astfel de acțiuni, în urma cărora participanții sunt remunerați.

Înscrieți-vă în bazele de date ale agențiilor de casting

Poate că ați văzut la emisiunile televizate public spectator. Sau în filme, figuratie. Ei bine, toate aceste persoane sunt plătite să facă aceste lucruri. Să aplaude sau să apară în cadre de film. Contra unor sume. Nu mari, e adevărat, dar această activitate poate fi aproape permanentă și deci o sursă constantă de bani.

Completați sondaje online

Dacă tot vă petreceți timpul liber cu ochii în laptop sau telefon, de ce să nu transformați acest timp în bani sau tichete de masă?

Fii client fals

Unii proprietari de afaceri sunt dispuși să plătească pentru a afla cât de implicați și de serioși sunt angajații lor. Iată o altă sursă de câștig!

Postează în locul celor care nu au timp să o facă

Te descurci bine cu Facebook, Instagram sau Twitter? Ai și puțin timp liber? Fă-o contra unei sume de bani pentru cei care nici nu se descurcă și nici nu au timp să posteze. Tu câștigi bani, ei au de câștigat de pe urma faptului că tu le promovezi afacerea. Este echitabil!

Vinde-ți fotografiile

Îți place să faci fotografii și te pricepi bine la asta? Surprinzând peisaje, oameni, animale sau orice altceva, se poate transforma într-o oportunitate de a câștiga bani. Site-uri specializate precum Getty Images sau Shutterstock listează fotografii de la fotografi independenți. Când persoanele fizice, agențiile de marketing sau companiile mici doresc să utilizeze fotografiile de pe site-urile lor, aceștia plătesc o taxă. În calitate de fotograf, primești o parte din această taxă.

O fotografie făcută în ianuarie, de exemplu, ar putea fi cumpărată pentru utilizare în februarie, de două ori în aprilie, de două ori în august și de patru ori în decembrie. În decursul anului, o fotografie ar putea fi folosită de nouă ori. Desigur, ai putea vinde fotografia de zeci sau sute de ori. Sau deloc. Însă publicarea mai multor fotografii crește șansele de a face bani.

Foto: pexel.com

Citește și:

DOSAR SPECIAL Terapii neconvenționale: Terapia prin jocul cu nisip aduce la suprafață luptele interioare

Sunt gemeni, dar s-au născut în ani diferiți. Cum a fost posibil?

EXCLUSIV AVANTAJE: Raluca Ada Popa, profesoara – inventator de la Berkeley

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii