Sunt gemeni, dar s-au născut în ani diferiți. Cum a fost posibil?

Pe lângă o mulțime de alte lucruri pe care le împart pe tot parcursul vieții, gemenii au aceeași zi de naștere, dar cu toate acestea există și excepții. Deși sunt gemeni, doi bebeluși s-au născut în zile diferite, ani diferiți și chiar decenii diferite. Cum a fost posibil?

Un cuplu din Pendleton, Indiana, a sărbătorit trecerea în 2020 în cel mai frumos mod cu putință. Dawn Gilliam și Jason Tello au devenit părinții unor gemeni perfect sănătoși și speciali în același timp.

Sunt gemeni, dar s-au născut în ani diferiți. Cum a fost posibil?

Cu toate că provin dintr-o sarcină gemelară, cei doi bebeluși s-au născut în zile complet diferite, ani diferiți și chiar decenii diferite. Ei bine, nu este vorba despre o anomalie, ci doar despre o diferență de 30 de minute care a reușit să schimbe complet datele problemei. Mai exact, unul dintre bebeluși a venit pe lume pe 31 decembrie, cu doar jumătate de oră înainte de miezul nopții, iar cel de-al doilea s-a născut în primele minute ale anului 2020. Din acest motiv, gemenii vor avea zile de naștere complet diferite. Joslyn s-a născut pe 31 decembrie, la ora 23:37, iar fratele său, Jaxon, la 30 de minute distanță, când deja se făcuse trecerea în 2020.

Situația este cu atât mai interesantă cu cât nașterea gemenilor era programată în luna februarie a acestui an. Totul a fost o surpriză și pentru cei doi părinți care nu s-au așteptat nicio secundă ca bebelușii lor să vină pe lume în acest mod.

“Am vorbit mai devreme despre cât de frumos ar fi să aibă date de naștere diferite și iată-ne aici, cu această surpriză, date diferite, ani diferiți. Asta a fost cu adevărat foarte interesant pentru noi. Încă nu ne putem găsi cuvintele.”, a spus Jason Tello, potrivit cnn.com.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum arată bărbatul care a vrut să se transforme în Kim Kardashian? A cheltuit o avere pe operații estetice, dar rezultatul este dezastruos

Povestea cutremurătoare a unui român mort de frig pe străzile din Italia. Aceasta a fost ultima lui dorință: Peste puțin timp…'

Era răcit când s-a culcat, iar dimineața medicii i-au dat doar 10% șanse de supraviețuire. Ce s-a întâmplat?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate