Hrana vie ține cancerul la distanță

688ADA

Cercetările au arătat că indiferent de cauzele de natură ereditară și emoțională din viața unui om, alimentația greșită a contribuit în mod esențial la declanșarea și agravarea bolilor.

Totodată, în ultimii ani, nutriționiștii au îndemnat introducerea în alimentație a cât mai multe legume și fructe proaspete, muguri, frunze fragede de salată, rădăcini, germeni, sau bulbi comestibili.

Hrana vie și sucurile din legume și fructe s-au impus în tratamentul de vindecare a unor boli grave, pe baza unor certificate de sănătate. Taina acestui stil de alimentație este aceea ca în organism sunt introduse enzime și o serie de substanțe nutritive, minerale și vitamine, care se distrug prin procesarea termică a alimentelor.

Enzimele digestive au rolul de a încetini procesul de îmbătrânire al organismului și de a ușura digestia, ceea ce îi oferă acestuia o rezistență mai mare.

Un organism sănătos va avea mai multă energie și va menține o stare de bine timp îndelungat. O alimentație nesănătoasă, bogată în grăsimi, alimente procesate și suprasaturate de adiviti și sare, poate determina apariția unor celule canceroase în organism.

Astfel, un alt aliment care trebuie folosit mai puțin, spre deloc, în alimentație este sarea de bucătărie. Spre deosebire de sarea de mare care se compune din aproape 100 de elemente nutritive, sarea de bucătărie are doar două, unul dintre ele fiind clorul, o otravă în formă concentrată.

Dr. Dahl de la Institutul de Cercetări Medicale din Brooghaven, America, a realizat o serie de experiențe pe șobolani femele, care au fost hrăniți un an cu mâncare sărată. După un an de zile, animalele sufereau de tensiune.

De asemenea, sare de bucătărie poate distruge vitaminele și enzimele din organism, conducând la apariția cancerului.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Sanatate