Horoscopul saptamanii: Reinventarea personala!

Duminica si luni negociem cu nevoile sufletului si eliberam “suferinta” sub diferite forme emotionale. Mai ales ca duminica si Luna va intra in semnul Pestilor si intregeste echipa corpurilor ceresti, care tranziteaza acest semn – Soarele, Mercur, Venus, Marte, Neptun, Chiron.

Este important sa acceptam revolta interioara (daca se manifesta) si sa-i descifram mesajul. Traim un moment de desprindere de ceea ce ar putea insemna “vechi” printr-o suferinta interioara.

Acest tip de experienta ne ajuta sa scoatem la suprafata aspectul spiritual al fiintei noastre, in jurul caruia ne reinventam, reconstruind relatia cu “planul divin” – asa cum fiecare intelegem acest lucru.

A doua zi dupa faza de Luna Noua, planeta Marte intra in semnul Berbecului, semn pe care il guverneaza si de unde ne transmite suportul energetic, care ne ajuta sa incepem sa ne miscam, dupa aceasta perioada de introspectie si cercetare interioara.

Prin pozitia in semnul astrologic ne arata tipul de energie folosita pentru concretizarea dorintelor, iar din aspectele pe care le formeaza putem intelege modul de actiune al nativului.

Pe perioada tranzitului planetei Marte prin semnul Berbecului, vom simti revarsandu-se asupra noastra valuri noi de energie, care ne vor imprima un impuls catre actiune, implicare, determinare, curaj.

Daca nu o sa reusim sa echilibram aceste energii, putem foarte usor sa trecem in extrema impulsivitatii, a entuziasmului exagerat.

Mai ales ca Marte incepe sa construiasca aspecte cu “greii” sistemului solar: conjunctia cu Uranus, cuadratura cu Pluton si sextilul cu Jupiter.

Pana la echinoctiul de primavara exersam adaptarea atitudinii la situatiile cu care ne intalnim si, de asemenea, ponderarea impulsului de a reactiona la diferite provocari, transformand reactia in raspunsul constient.

Maximul de influenta al acestor aspecte se va manifesta chiar in perioada echinoctiului.

Aceasta colaborare amplifica potentialul creator al momentului dar, in acelasi timp aspectul este cu adevarat exploziv si ne cere multa stapanire de sine, pentru a putea prelua si dirija influentele energetice in mod armonios.

Ar fi potrivit sa fim mai atenti la modul in care receptionam informatia precum si la modul in care ne manifestam intentiile, pentru a evita accidentele de orice tip. Este posibil ca unii dintre noi sa manifeste un comportament ciudat, neobisnuit.

Pendularea in jurul punctului de echilibru interior, este posibil sa ne plaseze intr-o confruntare launtrica. In ultimul timp, planul astral ne-a ajutat sa ne debarasam de tot ceea ce este vechi tocmai pentru a reusi sa ne reorientam pe noi directii, odata cu reluarea unui nou ciclul lunar dar si anual.

Exista sustinerea de a trece la actiune si de a face un pas concret pe noul drum ales. Dar se poate ca entuziasmul si dorinta de a pasi cu graba inainte, sa ne ajute sa gresim.

In mod particular, planeta Marte dinamizeaza acum zona din harta natala a fiecaruia dintre noi, ocupata de semnul Berbecului. In acel sector de viata, actiunile noastre vor fi influentate de caracteristicile energiei acestui semn zodiacal.

Prin urmare ar fi potrivit sa-i folosim intelept calitatile specifice: entuziasmul, curajul, combativitatea, dinamismul si sa le orientam influenta in sensul dorit de noi.

Este indicat sa recunoastem si sa modelam aspectele perturbatoare: impulsivitatea, nerabdarea, egoismul astfel incat sa producem experiente de viata constructive.

Suntem sustinuti de anumite influxuri astrale care vin sa ne mentina intr-o stabilitate pe care noi se poate sa o percepem ca pe o opreliste.

Uneori, in asteptarea momentului optim poate sa para o “intarziere” iar in viata de zi cu zi se poate ca acest lucru sa se manifeste prin ganduri contradictorii, care sa ne solicite o reanalizare a situatiilor, sau o regandire a strategiilor si actiunilor.

In continuare, dupa Luna Noua din semnul Pestilor ne vom ridica la suprafata, in versiunea cea mai frumoasa pe care o putem simti si gandi despre noi insine.

Ne vom reconsidera adevarurile pe care ne construim, pe noi si experientele noastre. Si dupa echinoctiu reluam ciclul si mersul pe drum, in alte conditii si folosind alte repere.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania