Horoscop: Saptamana reangajarii pe drumul potrivit

Saptamana aceasta se formeaza, din nou, aspectul de sextil intre planetele Saturn si Pluton dar, de data aceasta, Saturn se afla in miscare aparent retrograda.

In decembrie s-a format acest aspect cu ambele planete aflate in mers direct, iar influenta aspectului s-a pastrat pentru aceasta perioada, deoarece acum se formeaza din nou doar la o diferenta de doua grade fata de pozitiile pe care le ocupau atunci.

Mesajul subliniaza schimbarea, evolutia, perfectionarea si ne insoteste pe tot parcursul anului, pentru ca cele doua planete raman in aceasta forma de colaborare alternand miscarea directa si retrograda la maxim 5 grade distanta.

Urmatoarea colaborare in sextil la grad perfect va fi la sfarsitul lui septembrie cu Saturn in mers direct, cand Pluton isi va relua si el mersul direct dupa perioada sa de retrogradare care incepe pe 13 aprilie.

Cele doua planete se desprind din aceasta interactiune spre sfarsitul lui octombrie si practic ne antreneaza pe intreg parcursul anului in propriul proces de schimbare, dupa cum alegem fiecare sa derulam aceste lectii de viata si dupa cum ne reactiveaza harta natala a fiecaruia.

Este posibil sa ne plasam permanent intr-o stare de confruntare, pe diferite directii, astfel incat sa ne simtim obositi si poate chiar epuizati la un moment dat.

Este important sa acceptam schimbarile care apar, chiar daca nu le-am cerut constient si chiar daca aparent nu le vedem rostul. Daca avem deschidere spre a primi noul in viata noastra, vom intelege din mers, vom descoperi rostul tuturor fluctuatiilor din toate domeniile de viata.

Depasim acum o perioada care doar pare mai grea, datorita faptului ca toate planetele personale tranziteaza semnul Pestilor si ne scotocesc profunzimile sufletului.

Daca avem acum disponibilitatea de a privi si de a recunoaste orice rana emotional-afectiva, avem si ocazia de a o vindeca.

In aceasta saptamana, cand ni se ofera un ajutor pretios pentru constientizarea trairilor sentimental-afective si a blocajelor emotionale, putem intelege ce anume este potrivit a se incheia, precum si cum putem renaste pe o noua directie de evolutie.

Dar este important sa intelegem ca nu mai putem amana asumarea unor responsabilitati fata de noi si fata de ceilalti.

Incepem saptamana sub influenta cuadraturii Soare – Luna pe faza de descrestere a Lunii (patrarul al doilea), astfel ca ar fi potrivit sa fim atenti la cum se potrivesc lucrurile, sau mai curand sa fim atenti la cele care nu se potrivesc si, sa incercam sa regandim “logica” strategiei noastre.

Provocarea este accentuata si de aspectul de cuadratura in care se afla cei doi benefici, planetele Venus si Jupiter. Este posibil sa se accentueze nevoia de satisfactie si libertate, se poate ajunge la extremism sentimental.

In acelasi timp insa, Venus formeaza aspecte constructive cu Saturn si cu Pluton, astfel ca ar fi potrivit sa cautam si sa formulam o motivatie spirituala pentru dorinta de libertate si de actiune si, sa reactionam cu calm, in liniste si pace in fata provocarilor.

Comunicarea este foarte importanta precum si adaptarea gandirii la fluxul sincronicitatilor. Intreaga saptamana sta sub semnul reevaluarii planurilor si deciziilor. Putem descoperi acum o noua perspectiva asupra modului de lucru si sa revenim asupra unor decizii pe care le-am luat la jumatatea lunii februarie.

Joi, poate fi o zi de test, aparent invizibil, dar cu efecte foarte vizibile. Este posibil sa reevaluam niste relatii pe care le consideram importante, eventual sa reconsideram anumite aspecte ale propriei imagini publice.

Ne putem intalni cu un rezultat pe care ar fi potrivt sa-l acceptam si sa primim intelepciunea pe care ne-o aduce.

Pentru ca avem sustinerea astrala printr-o mai mare capacitate de intelegere si de comunicare si, putem realiza acum o extindere a constiintei, prin eliberarea unor tipare de gandire, care ne blocheaza mersul inainte.

Dar pentru a reusi toate acestea, este important sa ne focalizam resursele asupra scopului ales, sa eliminam din sfera atentiei noastre orice alte influente care ne abat de la calea potrivita. In aceasta perioada, intr-un fel sau altul, vedem din nou drumul, daca ne-am abatut de la el, intre timp.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania