Horoscopul saptamanii: Faza de Luna Plina ne va testa rabdarea

Influenta energetica a fazei de Luna Plina se simte cu 14-18 ore inainte, dar si dupa acest moment. In tot acest interval de timp, emotiile se pot manifesta la un nivel maxim.

Este bine sa avem rabdare si sa fim toleranti. Inainte de faza de Luna Plina, este bine sa evitam interventiile chirurgicale si sa fim atenti, pentru a evita accidentele de orice fel.

Acum este un moment de energie maxima, dupa care incepe faza de descrestere a Lunii, a carei influenta energetica cristalizeaza, coaguleaza, curata, restrange.

In aceasta perioada, concretizam mai usor actiunile demarate in faza de crestere a lunii, putem sa incheiem cu succes acele proiecte pe care dorim sa le finalizam.

Orice activitate de reorganizare, sau de curatenie, se face mult mai usor si cu mult mai mult spor.

In urmatoarele doua saptamani, efortul pentru a slabi are un rezultat mai bun, este bine ca o cura de slabire sa inceapa in perioada de descrestere a lunii.

Primele zile ale saptamanii pot reprezenta o perioada de autoanaliza, tensiunea se estompeaza si putem sa facem o reevaluare a scopului stabilit. In continuare, prima zi de februarie poate fi un moment de echilibru energetic, dar si un moment de concretizare, de atragere a unui rezultat care sa rasplateasca eforturile noastre.

Saptamana viitoare ne bucuram de reluarea mersului direct al planetei Jupiter (de pe 30 ianuraie), care s-a aflat in mers aparent retrograd din luna octombrie de anul trecut, in semnul Gemenilor.

In tranzit, in perioadele sale de retrogradare Jupiter ne ofera ocazia de a descoperi greselile pe care le facem, cu privire la semnificatiile pe care le are in propria tema natala.

Acest lucru se realizeaza prin reeditarea unor situatii, in domeniul de viata tranzitat, in care noi repetam sau nu, anumite greseli.

Rolul acestor situatii este sa ne ajute sa observam greseala, sa intelegem mecanismul care o genereaza si sa o evitam/corectam pe loc, sau la urmatoarea reluare a experientei – moment ce se produce, de regula, dupa revenirea planetei in mers direct.

Putem evita repetarea unei greseli, sau putem corecta un rezultat nedorit, folosind influenta energetica a planetei Jupiter, prin acceptarea diferentelor de opinii, prin automodelarea orgoliului, manifestarea in echilibru a spiritului justitiar, invatand astfel onestitatea si cunoasterea de sine.

Este important sa nu practicam judecata si nici autojudecata (in cealalta extrema) ceea ce ar provoca efecte foarte grave asupra noastra, aratand ca lectia nu a fost invatata.

Deplasarea aparent retrograda in semnul Gemenilor poate scoate la suprafata lupta dintre extremele planului mental cu scopul de a realiza o extindere a viziunii asupra vietii, in caz contrar producandu-se diferite blocaje in fata limitelor gandirii.

Pentru fiecare dintre noi, acel sector de viata care este gazduit de semnul Gemenilor se va bucura acum de o relansare energetica pe care o putem valorifica daca ne-am insusit mesajul lectiilor de viata aduse de retrogradarea planetei Jupiter, din ultimele patru luni.

Intreaga saptamana este sub influenta colaborarii dintre Soare si planeta Saturn, care formeaza o cuadratura si care ne pot ajuta cu obstacole, cu restrictie si intarzieri, daca nu mergem pe drumul drept, pentru a ne oferi un ragaz de reorientare in directia potrivita.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania