Horoscopul lunii FEBRUARIE

Horoscopul lunii FEBRUARIE: este o lună cu multe evenimente importante, începând cu prima zi, 1 februarie.

Berbec
21 martie – 19 aprilie

Ai grijă pe ce cheltuiești banii! Indiferent de cumpărăturile sau investițiile pe care vrei să le faci, analizează cu atenție avantajele și dezavantajele. Luna aceasta, astrele te sfătuiesc să economisești.

Taur
20 aprilie – 20 mai

Mercur Retrograd poate declanșa situații neplăcute în mediul profesio­nal. Nu te baza exclusiv pe sfatul sau expertiza colegilor. Încearcă să rezolvi problemele neprevăzute cu propriile resurse.

Gemeni
21 mai – 20 iunie

Astrul zodiei tale, Mercur, este retrograd toată luna februarie și poate aduce în calea ta tot felul de probleme și obstacole. Ferește-te de intrigi și nu răspunde provocărilor, decât pentru a arăta că ai dreptate.

Rac
21 iunie-22 iulie

Ai parte de o lună liniștită, fără evenimente sau schimbări deosebite. Luna plină din 15 februarie semna­lează, totuși, probleme de sănătate care se vor prelungi până la începutul lui martie.

Leu
23 iulie – 22 august

Astrele sunt cu ochii pe tine până pe 15 februarie, perioadă care va marca o schimbare în drumul pe care l-ai ales. Este posibil ca o situație deosebită să se încheie mai devreme și să beneficiezi de avantaje.

Fecioara
23 august-22 septembrie

Ține cont de retrogradarea lui Mercur de la finalul lunii ianuarie și începutul lunii februarie și nu face nicio schimbare majoră în carieră. Șansele profesionale vor sosi, dar mult mai târziu decât ai dori.

Balanță
23 septembrie – 22 octombrie

La începutul lunii, rudele sau prietenii îți vor aduce aminte că le-ai neglijat. Este timpul să le faci o vizită sau să onorezi invitațiile la petreceri. În cea de a doua decadă, se anunță un eveniment special în familie.

Scorpion
23 octombrie – 21 noiembrie

Totul îți va merge din plin, mai puțin planurile de călătorie. Dacă te gândești să pleci o vreme de acasă, verifică de două ori înainte orarul mijloacelor de transport, cazarea sau actele de care ai nevoie.

Săgetător
23 noiembrie – 22 decembrie

Te bucuri de influența favorabilă a Lunii pline, care ajunge în Leu pe 15 februarie. Ea îți va aduce vești bune la serviciu, legate de o situație dificilă pentru care vei găsi soluțiile cele mai potrivite.

Capricorn
23 decembrie – 19 ianuarie

Vei avea șansa de a face lucruri deosebite la serviciu și te vei remarca. Dar norocul nu te va trage de mânecă. Tu trebuie să vezi dincolo de aparențe și să profiți de avantajele schimbărilor din jurul tău.

Vărsător
20 ianuarie – 18 februarie

Venus, planeta dragostei și armoniei, îți binecuvântează semnul nativ ușurându-ți comunicarea cu cei dragi. Vărsătorii vor fi grijulii și afectuoși, datorită influenței lui Venus. Cu toate acestea, ar putea fi o problemă în unele situații. Vei atrage prietenii neașteptate, dar și afecțiunea unei persoane speciale care nu-ți e deloc indiferentă. Farmecul tău irezistibil poate provoca și avansuri nedorite. Ideile care-ți trec prin minte de ceva vreme vor fi, în sfârșit, înțelese de oameni care te pot ajuta. De obicei, ești cu doi pași înaintea tuturor.

Pești
19 februarie – 20 martie

Vei avea o lună dificilă, dacă nu ai pus deoparte bani albi pentru zile negre. În prima decadă, Mercur Retrograd te îndeamnă la cheltuieli inutile. După 18 februarie, situația financiară se îndreaptă.

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

HOROSCOP 2022 – FECIOARA

HOROSCOP 2022 – BALANȚA

HOROSCOP 2022 – SCORPION

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN

HOROSCOP 2022 – VĂRSĂTOR

HOROSCOP 2022 – PEȘTI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop lunar