HOROSCOP 2022 – TAUR: dragoste, sănătate, bani și carieră

HOROSCOP 2022 – TAUR: sunteți în centrul atenției. Din 2019 până în 2025 Uranus este la voi în zodie și vă eliberează de necazuri, schimbați tot în viața voastră. Nu vă mai place viața de dinainte, vreți o provocare.

Uranus vă ia la bani mărunți pe toți. Vă puneți întrebări existențiale, cine sunteți, ce vreți să faceți, ce planuri aveți? Este un an în care vă uitați în oglindă, unii iau decizii importante legate de viață. În februarie vă faceți planuri mărețe, este un moment de progres, întrevedeți viitorul, aveți un entuziasm imens. În martie aveți curaj să luați o decizie majoră, decisivă, marcantă, poate fi o mutare de domiciliu, un divorț, o întâlnire de destin. În iunie va alea loc un aspect rar, ceva ce are loc odată la 18 ani, vă pune în fața unei revelații sentimentale. Se întâmplă ceva important în viața voastră în luna iunie, notați-vă luna iunie.

HOROSCOP 2022 – TAUR: dragoste, sănătate, bani și carieră

Vara vine pentru voi cu o bombă: vă dă viața peste cap cu o schimbare dictată de destin. Va fi o revoluție personală.

Investiți enorm într-o iubire anul acesta, atenție ce decizii luați în domeniul relațiilor personale, s-ar putea să vină cineva din trecut care să vă strice apele, veți fi plini de resentimente și nostalgii. În luna iulie să nu semnați nimic, niciun act. Mulți Tauri o iau de a capăt, în afaceri, job sau în relația personală. Vi se dă o altă șansă. Între 3 august și 20 septembrie veți fi susținuți să reușiți în ceea ce vă propuneți.

Între 19 iulie și 4 septembrie nu veți fi în cea mai bună formă, veți întâmpina blocaje, probleme acasă, probleme care vin din trecut. Va fi un disconfort personal, o provocare.

În primele patru luni ale anului veți munci mult, veți fi epuizați, vă simțiți deja obosiți de pe acum, atmosfera va fi tensionată, cineva cu autoritate vă dă mult de furcă, vă critică, vă irită. Această atmosferă va dura până în aprilie. Vi se pune răbdarea la încercare. Marea provocare a anului 2022 vor fi… oamenii!

Zona familiei pentru Tauri va fi zguduită doar în perioada iulie-septembrie.

În luna august puteți ieși din anonimat, veți spune ce simțiți, se deblochează anumite aspecte din viață. Pentru unii Tauri se preconizează un moment dificil: vor trebui să aleagă între viața de familie și carieră. S-ar putea să fiți puși în fața unei rupturi familiale, partaj, despărțiri. Are loc o scindare, va fi un cutremur la nivel familial, cu un eveniment marcant. Tot anul 2022 și o parte din 2023 toți Taurii vor trece prin lecții dictate de destin legate de viața de cuplu. Pot ieși la iveală greșeli ale voastre sau ale partenerului. Ies la suprafață secrete ascunse, relații paralele.

Femeile Taur pun piciorul în prag, se eliberează de constrângeri, de lucrurile neplăcute. În ianuarie 2022, Marte formează opoziție cu Lilith, un aspect rar, poate aduce o iubire paralelă, o iubire ilicită și riscantă. O să fiți nevoiți să mințiți, dacă veți pica în ispită vor exista mari efecte negative mai pe urmă.

La job sunteți conștiincios și harnic, în iulie sau august puteți începe un job nou, este un moment de noi începuturi. Sunteți într-un moment de maximă ambiție, dacă vreți să schimbați direcția vieții profesionale, cel mai bine ar fi să o faceți în lunile iulie și august. Mulți vor avea revelația faptului că nu sunt compatibili cu profesia pe care o au, pur și simplu nu se văd în postura aceasta în următorii 10 ani.

Citeste și:

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop