HOROSCOP 2022 – LEU: dragoste, sănătate, bani și carieră

HOROSCOP 2022 – LEU: nu este cel mai interesant an pentru voi, dar vor exista segmente foarte bine activate.

Luna August este luna pe care trebuie s-o notați de pe acum pentru că se vor întâmpla multe evenimente în viața voastră. Schimbați lucruri în bine, vă extindeți orizontul, învățați lucruri noi. Vi se poate schimba viața.

În septemberie veți fi puși într-o situație delicată, vi se va da liniștea peste cap, apare ceva la orizont care vă aduce o furtună. Va fi o probă de încercare, s-ar putea să vi se reconfigureze toată viața.

HOROSCOP 2022 – LEU: provocări

În februarie întâmpinați unele blocaje, veți simți ca și cum înaintați cu frâna trasă. Vi se pune la îndoială fidelitatea, ambiția, capacitatea de muncă. Sunt vizați Leii din decanul II și III. Va fi un pas înainte doi înapoi, vi se cere multă răbdare. În zona familiei perioadele tensionate sunt octombrie și noiembrie.

HOROSCOP 2022 – LEU: șanse

Intrați în 2022 cu un tonus bun, sunteți tonic, dornic de aventură, gata de acțiune, trăiți la intensitate maximă. Sunteți optimist și cu bateriile încărcate. Între lunile martie și mai beneficiați de multă energie și susținere, este ca și cum veți avea o baterie externă la care vă conectați, aveți chef de viață, îndrăzneala de a schimba ceva în viața voastră. Puteți călători în locuri nemaipomenite sau să începeți cursuri noi pentru a învăța ceva interesant.

HOROSCOP 2022 – LEU: lecții karmice

Există posibilitatea să aveți un deces în familie anul acesta, veți trece printr-o perioadă karmică, greu de dus și nu puteți evita această provocare a destinului. Este o schimbare de destin în zona familiei și a casei. Ceva se va întâmpla pe 16 mai și pe 25 octombrie care vă obligă să luați o hotărâre legată de destin. Se transformă anumite lucruri în viața voastră. Există posibilitatea să vă mutați într-un loc nou, reconstruiți tot, se poate să fie chiar și un divorț la orizont în lunile octombrie-noiembrie.

Vă împăcați cu cineva cu care ați avut divergențe, legați noi prietenii, vă mutați într-o casă nouă. Vi se schimbă viața radical, dar sunt noduri legate de destin.

Sunteți dornic de aventuri și de a oferi iubire și pasiuni. Vă puteți îndrăgosti din nou, dar mare atenție la infidelități, există riscul să fiți prinși într-o relație paralelă. Aveți câteva semne de întrebare legate de relația în care sunteți. E cazul să aveți o discuție tranșantă cu partenerul de viață, nu vreți să mai trăiți cu frica de a fi înșelat. Sfârșitul lui decembrie 2022 va fi tensionat în relația de cuplu. Pot fi trădări și infidelități.

O provocare profesională îi va face pe unii Lei să-și neglijeze familia, începând cu luna martie. S-ar putea ca această problemă să scindeze unele cupluri. N-ați mai trecut prin acest moment de cumpănă niciodată. S-ar putea să fie liantul care vă leagă sau să însemne destabilizarea cuplului. Sunt vizate lunile februarie, martie, aprilie.

Se anunță o vâlvătaie în plan amoros în lunile aprilie-mai, va fi o mare provocare de destin. Vă schimbă viața, modul de a iubi, de a vă raporta la dragoste. Nu va avea un final fericit, s-ar putea să fie doar un foc de paie… Riscați și puteți pierde mult.

Reluați lucruri din trecut, faceți ceva ce nu ați terminat la un moment anume din trecut. S-ar putea să vă întoarceți într-un loc de muncă din trecut. E posibil să vă mutați locul de muncă pentru că jobul actual devine din ce în ce mai toxic. Sunt vizați cei care priveau profesia ca pe o închisoare.

Luna decembrie vine cu o mare provocare profesională. Notați această lună pentru că o să lase urme, va fi un mare impact emoțional. O greșeală făcută cândva iese la lumină, o denigrare, o eroare de judecată. Imaginea voastră are de suferit.

Foto: 123rf

Citeste și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop