HOROSCOP 2022 – VĂRSĂTOR: dragoste, sănătate, bani și carieră

Horoscop 2022 – VĂRSĂTOR: anul trecut ați avut frâna trasă, orice ați încercat să faceți, nu ați reușit mai nimic. Anul acesta se formează aspecte astrale importante: în martie-aprilie focusul este pe viața personală, sunteți în căutarea unui nou partener, vor fi întâlniri de destin. Încep lucruri noi, luați decizii importante.

HOROSCOP 2022 – VĂRSĂTOR: noduri de destin

Dorințele voastre de schimbare sunt temperate de Saturn, el vă frânează și anul acesta, începutul de an vă îndeamnă să schimbați tot, doar că trebuie să o faceți lent. În luna iunie luați decizia de a începe niște proiecte noi, primiți informații folositoare. În luna octombrie veți face un bilanț satisfăcător, veți avea o mare mulțumire personală. Va exista un rezultat care vă mulțumește. Lunile februarie martie vor exista furtuni în viața voastră, nu dormiți noaptea, sunteți stresat, aveți tensiuni interioare care vă macină. Se poate să existe niște certuri în familie. Aceste tensiuni se vor reactiva începând cu luna august. Există posibilitatea să vă schimbați toată viața anul acesta.

HOROSCOP 2022 – VĂRSĂTOR: dragoste

În martie vor exista discuții aprinse cu partenerul de viață, se lasă cu uși trântite, certuri, despărțire. Se anunță schimbări de domiciliu pe acest fond al neînțelegerilor, factorul surpriză joacă un rol important. Tot ce se întâmplă până în luna martie este rezultatul evenimentelor astrale care au avut loc anul trecut. După aprilie vin grămadă toate planetele să repare tot ce s-a stricat. În luna iulie puteți întâlni pe cineva cu care să începeți o relație serioasă, vă puteți îndrăgosti foarte serios. Este o întâlnire marcantă, dictată de destin. Aveți curaj și îndrăzneală de a spune ce trebuie, comunicare bună, alegeri inspirate.

HOROSCOP 2022 – VĂRSĂTOR: carieră

Iunie, iulie și august sunt luni care aduc mici cutremure în viața profesională. Schimbarea profundă va veni la sfârșitul anului. Pe perioada verii vor veni doar semnale de alarmă. Cei care și-au neglijat familia din cauza jobului vor avea cel mai mult de suferit. Există riscul să vă pierdeți pe voi sau viața personală din cauza jobului. Vine un moment neplăcut la serviciu, se desființează postul, puteți să rămâneți fără job, poate fi un eveniment radical. Toate acestea vor fi anunțate din vară. Eclipsele vă pun în fața unor alegeri: job sau familie. Mulți își vor reconfigura viața profesională de la zero. Saturn însă, vă dă putere să o luați de la zero pe toate planurile.

Șanse mari anul acesta să cumpărați o casă, cei care aveau acest plan, se restabilește liniștea în buget, stresul banilor se calmează, se plătesc datoriile, este un miracol la capitolul bani pentru Vărsători. Primiți o recompensă divină, recompensă sau răsplată.

HOROSCOP 2022 – VĂRSĂTOR: sănătate

Există șanse mari să recidiveze anumite afecțiuni. Sunteți atenționați prin multe aspecte să vă reorganizați puțin viața, semnalele de alarmă sunt rezultatul exagerării muncii, munca peste program, stresul anul acesta își cere tributul. Semnalele vă spun să vă mai liniștiți puțin, cine nu ia măsuri pe parcursul verii vor avea o surpriză neplăcută la finalul anului. Gândiți-vă ce probleme de sănătate ați avut în anul 2013… este o recidivă. Este ceva ce s-a mai întâmplat altădată, și anul acesta revine.

Citește și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

HOROSCOP 2022 – FECIOARA

HOROSCOP 2022 – BALANȚA

HOROSCOP 2022 – SCORPION

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop