HOROSCOP 2022 – RAC: dragoste, sănătate, bani și carieră

Horoscop 2022 – RAC: nu este un an cu evenimente colosale. Este liniște și pace. Cam pe 15 aprilie Lilith vă tulbură și vă deranjează până în 2023, luna ianuarie. Influența lui Lilith are un rol puțin turbulent și nefast. Evenimentul Anului este realizat de Jupiter care o să vă dea susținere și suport.

Veți avea curajul de a schimba ceva important în viața voastră. Țineți minte lunile iulie-august: se vor deschide câteva ferestre, vă puteți elibera de ceva ce vă ținea pe loc, este o direcție karmică, luați o decizie radicală, o acțiune care generează un lanț întreg de schimbări.

Horoscop 2022 – RAC: evenimente legate de destin

Jupiter trece prin zona carierei și vă aduce un vânt nou la cârmă. Cei care s-au născut la final de iunie vor fi primii vizați. Veți munci mai mult, vi se va cere mai multă implicare. Începeți anul destul de iritat și tot așa îl veți încheia, începutul și finalul de an nu va fi foarte plăcut. Din 2008 Racii sunt destul de încercați de destin, ați tot schimbat joburi, drumuri, persoane din viața voastră. Această perioadă grea se va încheia în 2024.

Vara lui 2022 este liniștită, sunteți preocupați de casă și de viața de familie. În octombrie însă, lucrurile se schimbă, apar niște probleme care vă rup de familie, poate fi de vină jobul. Va fi un moment de dezechilibru între viața profesională și cea de familie.

Eclipsele anului vor zgudui axa iubirii și vor veni la pachet cu multe lecții de viață, veți conștientiza anumite erori de natură sentimentală, veți repara anumite greșeli. E posibil să apară în viața voastră relații karmice, oameni pe care i-ați cunoscut în altă viață. Veți avea anumite trăiri cu mult dramatism. Pe 25 octombrie veți realiza ceva important în viața voastră intimă. Tot anul va fi sub semnul karmei. Veți plăti anul acesta greșelile din alte vieți.

Țineți minte lunile octombrie-noiembrie, relația sentimentală trece printr-o furtună, se complică totul, se întrevăd iubiri pătimașe, iubiri înflăcărate. Dacă începe o iubire acum, lunile acestea va fi una dintre cele mai frumoase pe care le-ați avut în viața voastră.

În lunile februarie-martie luați o decizie pentru cuplul vostru, vreți… ori să reparați ceva ca să mergeți mai departe ori să vă vedeți de drum dacă relația este toxică și chinuitoare. E nevoie de multă maturitate pentru asta. În această perioadă mâna destinului este foarte importantă. Rațiunea va ieși la suprafață și vă ajută să luați decizia cea mai bună. Practic, acum vă reconfigurați viitorul.

Anul acesta sunteți supuși tentației, vor veni multe ispite în viața voastră. S-ar putea să părăsiți locul de muncă, mai ales acolo unde există temeri apărute în 2021, dacă anul trecut au apărut nesiguranțe, veți pleca de la vechiul loc de muncă. S-ar putea să vă loviți de anumite nesiguranțe legate de pregătirea voastră profesională, să simțiți că aveți un mic handicap legat de pregătirea voastră. Sunteți îngrijorat din această cauză.

Foto: 123rf

Citeste și:

Horoscop 2022 – BERBEC

Horoscop 2022 – TAUR

Horoscop 2022 – GEMENI

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop