HOROSCOP 2022 – SCORPION: dragoste, sănătate, bani și carieră

HOROSCOP 2022 – SCORPION: toamna aceasta este perioada voastră de glorie, dar de anul trecut vă tot puneți întrebări despre trecutul vostru, este o privire înapoi, ce n-ați făcut bine, ce n-ați înțeles.

Eclipsele din acest an vor aduce răspunsuri căutate de mult timp. Se pot destabiliza niște planuri, mai ales în viața sentimentală, se poate schimba macazul.

HOROSCOP 2022 – SCORPION: aspecte marcante

În februarie-martie luați o decizie marcantă, întâlniți un om și porniți pe o altă cale. Poate fi o ruptură drastică să despartă sau să unească două persoane. La finalul de an se va forma o opozițe karmică cu Lilith, poate fi o mutare de domiciliu, un eveniment grav în viața voastră familială. Este un lucru unicat în viața voastră.

Este o mare nevoie de schimbare, se rup colaborări, se eliberează drumurile dificile. Încă din 2021 ați făcut niște schimbări în viața personală, viața emoțională a fost foarte activă, au avut loc multe evenimente, mai ales legate de locuință. Luna martie este o lună importantă, vor avea loc evenimente care reunesc soț-soție, iubiți, părinte-copil, unii vor trece și prin niște probe, vor fi eliberați de relații dificile. Dacă unii își mai dau o șansă, alții stabilesc de comun acord despărțirea definitivă. În octombrie veți face un bilanț al întregii vieți ca să vedeți cum vă situați. În martie puteți întâlni o persoană nouă, sunt șanse mari să apară cineva nou în viața voastră. Cei care nu sunt într-o relație, în lunile aprilie-mai fiți cu băgare de seamă, are loc o conjuncție care s-a mai întâmplat acum 12 ani, un aspect special, rar. Clar, se va întâmpla ceva în viața voastră! Anul acesta se așează lucrurile într-un anume fel…

HOROSCOP 2022 – SCORPION: noduri de destin

Anul acesta veți avea câteva întâlniri marcante cu persoane care vă vor schimba viața. Nu toți Scorpionii se vor îndrăgosti, dar unii își vor consolida relațiile, își vor clarifica anumite probleme sentimentale. În luna noiembrie sunt niște palpitații de natură intimă, dar decembrie strică apele, se complică lucrurile: pot apărea niște iluzii, himere, o persoană în afara cuplului face probleme. Mulți Scorpioni au curajul de a face lucruri pe care nu credeau că le fac, lucruri bizare făcute o dată în viață. O ispită trece prin viața voastră și vă pune în pericol căsnicia, este o mare probă de încercare, la sfârșitul anului 2022. Există și un risc de divorț acolo, mai ales acolo unde există gelozii și posesivitate în cuplu. Poate reveni o veche pasiune în viața Scorpionilor, pe cineva pe care nu l-ați putut uita. Luna decembrie vine cu o mare decepție, notați această lună.

În viața profesională începând cu luna mai lucrurile se așază pe făgașul pe care vi-l doriți, începeți direcții noi, găsiți un job nou, chiar dacă este mult de muncă. Aveți chiar mai multe opțiuni, veți avea de ales între mai multe joburi. Puteți să luați un concurs, luați o decizie curajoasă despre o schimbare profesională în luna mai sau lina iunie.

Citeste și:

HOROSCOP 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 LEU

HOROSCOP 2022 FECIOARA

HOROSCOP 2022 BALANȚĂ

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop