HOROSCOP 2022 – GEMENI: dragoste, sănătate, bani și carieră

Horoscop 2022 – GEMENI: unii dintre voi veți fi în centrul atenției. Se vor risipi energiile karmice care au început în 2021, multe piedici s-au risipit deja în 2021.

HOROSCOP 2022 – GEMENI: dragoste, sănătate, bani și carieră

Începeți anul lipsiți de energie și fără vlagă, dar în luna august Marte vă aduce un suflu nou și vă veți remonta. Anul începe un pic tensionat, mai ales în zona cuplului. Ceva asemănător a mai avut loc în 2012.

La sfârșitul primăverii prindeți curaj să duceți planurile la îndeplinire, orice relație începeți în iunie, are viitor. Poate fi un job nou sau o decizie profesională. Aspectul este de mare susținere. Finalul de an 2022 va aduce un aspect unic: vor avea loc confruntări legate de sectorul familial. Vor exista suspiciuni, neîncredere, ceva este foarte tulbure.

De la începutul anului 2022 aveți în plan să schimbați ceva în viața voastră, scopul vostru este să vă găsiți o stare anume de liniște. Între mai și octombrie vor avea un prea plin de energie Gemenii din primul decan, ei vor începe proiecte noi de natură profesională. Vor avea susținere și succes.

Horoscop 2022 – GEMENI: provocări

Gemenii vor avea mari provocări în sectorul carierei, vi se pun bețe în roate, sunteți confuzi, nu prea știți ce decizii să luați. Vi se pune la încercare răbdarea la nivel profesional. Trecerea dintre ani vă găsește stresați și nervoși, parcă cineva vă bagă în corzi. Mare atenție la relațiile care nu sunt foarte solide, unele relații se pot destrăma din cauza unor slăbiciuni, conflicte. Perioadele intense sunt în ianuarie, până pe 24, și lunile noiembrie și decembrie. Comunicare agresivă și nervi mai ales în decembrie 2022. Vi se pune la încercare fidelitatea, mai ales cei cu relații la distanță, sau cei măcinați de neîncredere. Nu sunt șanse de căsătorie ci mai degrabă teste de trecut în relații. Pot apărea cutremure la temelia unor familii din cauza unor persoane care vin din trecut: foste relații, foste amante.

Horoscop 2022 – GEMENI: aspecte pozitive

În octombrie are loc un mare Trigon pe cer, este un moment bun pentru a se așeza o relație sentimentală, se pot forma relații serioase dar nu mariaje. Poate fi un moment bun să începeți o relație, puteți face un pas mare în destinul vostru. Sunteți mânați de multă pasiune, foarte mult erotism deși nu vă pierdeți capul. În luna februarie sângele clocotește, vi se aprind călcâiele, vă așteaptă un pericol de îndrăgostire. Mare grijă până unde duceți patima… Dacă schimbați direcția profesională va fi de bun augur, va fi o mutare bună, dar este nevoie de curaj. Luna februarie este o lună bună pentru reușite și succes.

Va exista un oarecare disconfort financiar, vor apărea unele neplăceri. Nu cumpărați nimic în luna iulie, pot apărea datorii din urmă, restanțe, o pierdere. Banii sunt în pericol, mai ales la finalul anului 2022.

Foto: 123rf

Citeste și:

Horoscop 2022 – BERBEC

Horoscop 2022 – TAUR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop