Horoscop 16 februarie, Luna Nouă de astăzi aduce schimbări importante

Horoscop BERBEC – 16 februarie

Astăzi Venus vă sare în ajutor deși nu sunteți în cea mai bună perioadă din punct de vedere al finanțelor, dar Luna Noua aflată în semnul Leului vă poate aduce beneficii notabile. Cumva și partea sentimentală cunoaște mici revigorări.

Horoscop TAUR – 16 februarie

La job, cu colegii, șefii sau subalternii totul merge bine. În schimb, lucrurile din viața personală șchioapătă. Ai ceva nedumeriri. Cu sănătatea nu stai grozav, ia-ți o pauză de o oră ca să nu te gândești la nimic ci doar la tine. Intuiția îți spune să fii atent(ă).

Horoscop GEMENI – 16 februarie

Este o zi de marți dinamică și plină de evenimente. Gemenii au astăzi chef de muncă, au vervă și energia de a duce toate lucrurile la îndeplinire.  Alegerile importante și instantanee se vor dovedi mari reușite.

Horoscop RAC – 16 februarie

Luna Noua anunță câteva evenimente semnificative care vor urma. Trebuie să fiți foarte atenți la detalii, să nu vă grăbiți pentru că puteți pierde lucruri importante. Spre seară vă veți simți epuizați și nervoși dar nu cei din familie sunt vinovați de acest neajuns.

Horoscop LEU – 16 februarie

Sunteți atât de ambițioși încât nimic nu vă stă în cale. Nici un obstacol nu vă oprește. Carisma și farmecul personal cresc și ies în evidență. Există posibilitatea să vă îndrăgostiți de un nou partener care vă aduce multă inspirație.

Horoscop FECIOARĂ – 16 februarie

Este minunat că te simți bine la locul de muncă, dar ce-ai zice dacă printre colegii tăi se află cineva care chiar te place cu adevărat? Se naște o afecțiune la locul de muncă. Seara va decurge în această dilemă, intri sau nu într-o nouă relație?

Horoscop BALANȚĂ – 16 februarie

Nu te simți bine astăzi pentru că de ceva timp cineva vrea să te controleze. Simți un mare disconfort la gândul că ești controlat. Relaxați-vă, făceți-vă treaba cum trebuie, nu intrați în polemici și nu criticați pe nimeni. Urmați-vă instinctul.

Horoscop SCORPION – 16 februarie

Ritmul de astăzi este frenetic, dar partea bună este că recompensele nu lipsesc. Primiți o veste bună în sectorul profesional. S-ar putea să urcați pe scara ierarhică. Cu prietenii sunteți în cea mai bună perioadă, vă înțelegeți de minune. Vreți să vă schimbați look-ul.

Horoscop SĂGETĂTOR – 16 februarie

Astăzi pășești cu dreptul pe o direcție la care te-ai aventurat. Comunici eficient, oamenii din jur te plac, câștigi popularitate. Luna aflată în zodia ta vă luminează simțurile. Renasc vechile relații, simți pasiune și complicitate.

Horoscop CAPRICORN – 16 februarie

Nu este cea mai bună zi pentru a lua hotărâri importante, nu lua decizii care implică lucruri serioase. Nu încheia negocieri și nu semna acorduri. Graba strică treaba și poți face gafe memorabile. Moderează stresul și protejează-ți inima.

Horoscop VĂRSĂTOR – 16 februarie

Ești vesel, senin și totul din jur te entuziasmează. Te simți bine astăzi. Se schimbă unele lucruri din jur dar nu te afectează. Spre seară discuții plăcute cu prietenii. Uită-te în jurul tău, există cineva care îți transmite energii și gânduri negative.

Horoscop PEȘTI – 16 februarie

Astăzi stabiliți o legătură/relație cu cineva interesant care vă atrage în mod deosebit. Sunteți preocupați de modul cum arătați. Ar trebui să primiți niște recompense de la cei din jur pentru comportamentul ireproșabil din ultima perioadă. S-ar putea să auziți de un câștig…

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop