Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător: carieră, dragoste, bani, sănătate

Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător anticipează un nevel de energie mai bun decât în anii precedenți. Frustrările și supărările din anii anteriori dispar.

Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător

Configurațiile planetare sunt favorabile pentru ca tu să te simți mai bine și să faci mai bine. Chiar dacă nu se va rezolva imediat tot ce este de rezolvat, direcția în care te îndrepți este, în mod clar, spre capătul tunelului.

Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător: CARIERĂ

Începe una dintre cele mai favorabile perioade din viața ta în privința progreselor în carieră. Fă apel la toată creativitatea ta și gestionează angajamentele profesionale cu relaxare și demnitate. Faptele vorbesc mai tare decât cuvintele, deci lasă acțiunea să vorbească în locul tău atunci când simți că trebuie să demonstrezi ceva.

Succesul va veni la tine anul acesta, dar ai grijă la tentația de a te culca pe laurii victoriei! Nu e bine să-ți deteriorezi relațiile cu cei din jur prin aroganță. În același timp, nu te lăsa amăgită de promisiuni false și de falși aliați. Fii gata să dai o mână de ajutor când ți se cere, dar nu te baza pe întoarcerea gestului.

Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător: DRAGOSTE ȘI CĂSNICIE

Unele detalii relevante pentru viața ta sentimentală ar putea ieși în față anul acesta. E de bine, pentru că relația ta va deveni mai luminoasă și mai fericită. Pentru asta, ți se cere un comportament mai matur în fața emoțiilor și evitarea abordărilor impulsive. Dacă partea cu temperarea impulsivității îți reușește și dacă reușești să-ți exprimi din când în când sentimentele, viața în cuplu va fi armonioasă și va progresa.

Dacă se pune problema căsătoriei, analizează-ți sentimentele proprii înainte de a te grăbi să faci cuiva pe plac. De altfel, n-ar trebui ca asta să fie greu pentru un nativ în Zodia Săgetătorului. Fă fiecare pas în acord cu propria ta conștiință.

Dacă ești singură și dacă ți se pare că asta durează de prea mult timp, mai ai puțină răbdare pentru că se pregătește ceva important pentru tine. Tot acest timp de așteptare ți-a folosit pentru acumularea de experiență și înțelepciune, ca să nu mai repeți greșelile din trecut.

Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător: FAMILIE ȘI RELAȚII SOCIALE

Anul care vine va aduce multă distracție în familia ta. Ia distanță față de acele rude din familia extinsă care încearcă să te influențeze și să-ți dea indicații. Această atitudine îți va fi utilă și în privința relațiilor sociale. Păstrează legături apropiate doar cu cei care te ascultă cu adevărat și îți respectă punctul de vedere.

Comunicarea cu cei din familie este posibil să se lovească la un moment dat de o înțelegere greșită. Verifică de fiecare dată dacă mesajul tău a fost recepționat cum trebuie și dacă, la rândul tău, ai înțeles corect ceea ce ți s-a spus.

Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător: BANI

Anul care vine aduce pentru Săgetători tot felul de cheltuieli inevitabile. În ciuda eforturilor tale de a ține nivelul cheltuielilor jos, apar din toate părțile împrejurări în care este nevoie de bani. Nu-ți face planuri care să implice împrumuturi sau amânări de plăți scadente.

Dacă se ivește ocazia să câștigi ceva suplimentar într-un moment în care ți se pare că nu merită efortul, fă-l totuși, pentru că îți va prinde bine în scurt timp. Dă prioritate plăților purtătoare de dobânzi și penalizări ca să-ți minimizezi cheltuielile.

Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător: SĂNĂTATE

Săgetătorii stau bine cu energia în 2018. Vor fi momente mai tulburi în care vei fi solicitată fizic și nervos. Pentru a te reface emoțional, cel mai indicat este să-ți urmezi interesele culturale: spectacole, concerte, literatură.

După jumătatea anului, Săgetătorii sunt sfătuiți să acorde o importanță sporită dietei și activității fizice. Urmează o perioadă în care vor anifesta tot felul de sensibilități cauzate de oboseala psihică și de regimul alimentar dezordonat.

Horoscopul anual 2018 pentru Săgetător: INFLUENȚE MAJORELE ALE PLANETELOR

Saturn prezent în zodia ta te transformă într-o persoană care abordează viața cu mai multă seriozitate ca de obicei. Când Saturn devine retrograd, din aprilie până în septembrie, vei resimți un fel de confuzie în toate situațiile în care trebuie să iei decizii majore. Este bine să le amâni sau să te bazezi pe cineva de încredere.

În această perioadă oarecum confuză este bine să nu-ți schimbi planurile și direcția. Rămâi în siguranță pe orbita ta. Jupiter retrograd, din martie până în iulie, îndeamnă și el la prudență.

Din aprilie până în septembrie, sunt posibile întârzieri și obstacole în activitățile tale. Aceasta se datorează lui Saturn retrograd. Nu te gândi să te muți sau să-ți schimbi jobul în această perioadă. În octombrie, după ce Jupiter tranzitează casa zodiei tale, oricum vor fi schimbări majore în viața Săgetătorului. Dacă aspri la un job sau la studii înstrăinătate, în ultimul trimestru al anului acțiunile tale în acest sens au cea mai mare șansă de reușită.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania