Horoscop: Vom culege ce vom semana!

Este important sa gasim acum linistea interioara, necesara construirii unei strategii pentru atingerea scopurilor noastre. Suntem inspirati dar, avem nevoie si de o disciplina mentala, pentru a da o directie clara intentiei noastre.

Primele zile ale saptamanii sunt potrivite pentru stabilirea prioritatilor si detalierea planurilor noastre, care ar fi potrivit sa fie gandite pentru perioade lungi de timp.

Apoi, de miercuri, 13 februarie, ar fi potrivit sa ne implicam direct, folosind propriile resurse, de orice tip – energie, timp, bani, pentru a face primii pasi in dezvoltarea planului stabilit.

Mai ales ca marti, planul mental este foarte putenic sustinut, in conditiile in care suntem dispusi sa actionam in sensul binelui nostru, ascultand ghidarea interioara, cu toata increderea, si astfel, putem finaliza la nivel teoretic, schema de actiune.

In saptamana anterioara, mesajul interior a fost foarte puternic si cu siguranta fiecare dintre noi a perceput o anume inspiratie.

Acum, putem focaliza aceasta inspiratie, in sensul dorit de fiecare, in acel sector de viata gazduit in harta natala de semnul Pestilor, unde se manifesta puterea deosebita a gandului nostru.

Poate fi o saptamana care sa aduca idei, decizii si contacte serioase, in care facem o alegere constructiva, poate fi o perioada favorabila adaptarii filozofiei de viata la noi repere, sau, poate fi o saptamana care, chiar sa ne ceara acest lucru.

Putem realiza acum extinderea constiintei prin eliberarea unor tipare de gandire, traversand un proces de regenerare mentala. Avem pornirea de a cauta adevarul.

Ziua de vineri poate aduce oportunitatile prin care ne valorificam intentia asupra careia am lucrat la faza de Luna Noua, sau cel putin intelegem care ar putea fi acestea insa, ar fi potrivit sa le abordam dupa miezul zilei, pentru ca dimineata pana la ora 12.00 traversam o perioada de mers in gol al Lunii.

Pentru a prelua aceste influente astrale la un nivel vibratoriu cat mai inalt si, pentru a le valorifica intr-un mod cat mai constructiv, este important sa avem rabdare si o anume disponibilitate de a ne perfectiona – pe noi, modul de lucru, metodele si modul de a interactiona cu ceilalti.

Energia noastra se orienteaza catre autodisciplina, dar este important sa fim si noi atenti si sa urmam aceasta tendinta, sa ne organizam si sa dezvoltam simtul nostru practic.

Exista posibilitatea aprecierii superficiale a diferitor situatii, mai ales in legatura cu planul sentimental-afectiv, acest lucru generand intarzierile necesare pentru a reveni si a reconsidera importanta unor aspecte, neobservate sau eliminate in mod eronat din analiza noastra.

Astfel ca ar fi potrivit sa cautam mesajul subtil al unei aparente piedici, atunci cand aceasta apare in fata noastra si, sa incercam sa descoperim directia in care avem de reevaluat fie atitudinea noastra fie modul de actiune.

Incepem o noua perioada de “luna in crestere” care, este o perioada de crestere energetica. Ceea ce pornim in perioada de luna in crestere, (de doua saptamani, pana la Luna Plina) are mai multe sanse de a se dezvolta frumos.

Este perioada in care daca o sa sadim semintele potrivite, in modul potrivit, o sa generam o recolta bogata.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania