Horoscop: O saptamana a emotiilor

Urmeaza o perioada de aproximativ trei saptamani in care, la nivel personal putem experimenta “rearanjarea” lucrurilor, in ceea ce priveste modul in care gandim si comunicam, in aspecte legate de perceptia asupra lumii si a vietii noastre, precum si in aspecte legate de receptivitatea si logica noastra.

Este o perioada potrivita pentru a reevalua situatia in care suntem, prioritatile pe care le avem si strategia pe care ne-am facut-o pentru a ne atinge scopurile.

Acolo unde se suprapune acum traseul pe care il face Mercur in mers aparent retrograd, pe tema natala, avem ocazia sa potrivim lucrurile asa cum e mai bine pentru noi, sa intelegem ceea ce nu am inteles, sau am inteles gresit, sa spunem ceea ce nu am spus, sau sa indreptam ceea ce am spus, intr-un mod nepotrivit, sa luam deciziile pe care nu le-am luat, dar am fi vrut sa le luam.

In functie de aspectele care se produc prin suprapunere cu tema natala putem identifica directiile pe care ni se cere acum sa actionam, modul in care este potrivit sa actionam si instrumentele pe care le avem la dispozitie pentru a extrage maximul de beneficiu al acestui tranzit.

Acum, Mercur ne va ajuta pe fiecare sa descoperim, acele ganduri care nu sunt in consens cu drumul nostru in viata, acele decizii pe care le-am luat si care ne-au abatut de la drumul drept sau, acele decizii care asteapta sa le luam cu toata hotararea si increderea ca ne vor purta acolo unde vrem sa ajungem.

Daca depasim faza de confuzie si reusim sa ne focalizam atentia pe subiectele de interes, putem interactiona cu nivelul superior al acestei influente astrale si sa devenim cu adevarat inspirati.

Marti 26 februarie si planeta Venus intra in semnul Pestilor, pe care il tranziteaza pana pe 22 martie 2013.

Cu cele trei planete personale (Mercur, Venus si Marte) alaturi de Soare si Neptun, in semnul Pestilor, planul nostru afectiv se va cutremura sub forta iubirii.

Vom simti cu totii o nevoie puternica de impartasire din preaplinul emotiilor noastre.

Este posibil ca printr-o succesiune de stari interioare sa realizam o vindecare emotionala – sa eliberam niste emotii, sa transmitem sentimente pana acum blocate sau, macar sa recunoastem o rana mai veche.

Aceste schimbari de regim vibrational se realizeaza pe fondul energetic generat de faza de Luna Plina care se formeaza luni, 25 februarie la ora 22:36 (ora Romaniei), la gradul 7,24 in semnul Fecioarei.

Luna Plina ne arata de aceasta data succesul alaturi de testul (foarte important) prin care ne dovedim, mai ales noua insine ca suntem pregatiti sa traim bucuria rezultatului asteptat.

Mesajul Lunii Pline ne indeamna sa ne eliberam de orice forma de limitare si sa ne angajam cu toate fortele si cu tot sufletul pe directia care da sens vietii noastre.

Acum este un moment de energie maxima dupa care urmeaza faza de descrestere a Lunii, a carei influenta energetica cristalizeaza, coaguleaza, curata, restrange.

In aceasta perioada concretizam mai usor, incheiem cu succes proiectele pe care ne dorim sa le finalizam, orice activitate de reorganizare sau de curatenie se face mult mai usor si cu mult mai mult spor.

Intreaga saptamana ne aduce o traire emotional – afectiva foarte intensa, iar la nivel colectiv pot sa apara nevoia interioara sau ocazia exterioara de a manifesta compasiunea, cu tot sufletul si din toata inima.

In primele zile mentalul ar putea fi puternic intuitiv, daca reusim sa depasim momentul de dezorientare si ne urmam mesajul sufletului.

Aceasta atitudine ne-ar fi de mare folos in continuare, pentru ca este posibil sa depsim situatii care sa ne solicite printr-un test de maturitate, intr-un proces de reinnoire personala.

Daca suntem deschisi oportunitatilor de schimbare, prin acceptarea si intelegerea simbolismului experientelor putem dobandi profunzime in gandire si manifestare si, depasim o faza de calire fizica si psihica.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania