Horoscop – Săptămâna care ne provoacă la competiţii!

Odată cu intrarea planetei Venus în semnul Taurului, starea noastră interioră se reclădeşte după perioada de autoanaliză, din timpul marcajului astral pe semnul Peştilor şi după razvratirea interioară şi entuziasmul revoluţionar, născut pe durata tranzitului prin semnul Berbecului.

Acum, devenim cu toţii mai puternici, mai sociabili şi mai generoşi în manifestările noastre, daca ne armonizăm cu influenţele astrale.

Planul sentimental se stabilizează şi se armonizează cu planul social. Vom simţi cu toţii o legatură mai puternică cu natura, cu planeta Pămant, precum şi o nevoie mai mare de bine interior, de confort.

Este posibil sa revină în atenţia noastră interesul pentru valorile materiale şi să dezvoltăm o mai bună abilitate de a lucra cu acestea.

Dacă ne-am lămurit interior şi, dacă am facut efortul de a lua deciziile potrivite, acum este posibil sa ne bucurăm de influenţa energetică maxim benefică a planetei Venus, în propriul domiciliu astrologic şi să obţinem succesul, sau să facem paşi importanţi pentru a obtine succesul în planul social, financiar şi/sau sentimental.

Planeta Venus construieşte în această săptămană un aspect de sextil cu planeta Neptun, care se formează la grad perfect vineri, 19 aprilie, astfel că vom traversa situaţii care ne vor ajuta să ajungem la o inţelegere emoţională a experienţelor de viaţa.

Acest lucru este foarte important pentru ca subconştientul nostru funcţionează în baza acestui simbolism, al emoţiilor noastre. Prin urmare, un proces de percepţie conştientă şi transformare a stărilor afective ne poate fi de mare folos, în construirea ulterioară a evenimentelor pe care le atragem în viaţa noastră.

Inainte de a intra în semnul Taurului, Soarele şi Marte construiesc o conjuncţie în ziua de joi, 18 aprilie, pe ultimele grade ale Berbecului.

Această influenţă ne aduce un spor de viatlitate, de forţa, de impuls maxim al intenţiei.

Dar întreaga săptămână este sub influenţa unui imbold foarte puternic pentru atingerea scopurilor; iar  ziua de joi este una mai tensionată, pentru că se formează şi primul pătrar (cuadratura Soare-Lună) din ciclul curent al fazelor Lunii.

Este posibil să crească mult prea mult spiritul de competiţie, de aceea ar fi potrivit să acţionam în baza unor motivaţii corect argumentate, dincolo de logica umană. Mai ales că suntem în fluxul influenţelor venusiene mai sus analizate.

Spre finalul săptămânii, mintea noastră poate trece printr-o faza de extindere a capacităţii de inţelegere, de extindere a raţiunii către limite aparent imperceptibile, dar care devin palpabile şi valabile pe masură ce ne apropiem şi le vedem din ce în ce mai clar.

În aceste zile este posibilă o schimbare radicală a procesului de gândire, eventual dupa câteva incercări nereuşite anterior. 

Ar putea să apară situaţii care forţează conştientizarea, precum şi armonizarea gândirii cu cursul evenimentelor.

Această deschidere mentală este binevenită alături de experienţa afectivă în care ne angrenează colaborarea Venus-Neptun.

Cumva, inţelegerea emoţională a experienţelor va deveni o conştientizare susţinută şi de gândirea noastră care va reuşi să depaşească nişte limitări convenţionale.

Vom găsi astfel puterea interioară necesară unei schimbări de atitudine, care ne poate elibera dintr-o rutină, ajutandu-ne să vedem o cale nouă şi să descoperim oamenii noi, potriviţi pentru planurile noastre.

După intreg efortul de creştere, pe care îl facem pe tot parcursul săptămanii, ziua de sambătă reprezintă un moment foarte creativ, pe faza de creştere a Lunii şi, dacă nu am demarat incă un plan sau un proiect nou, în cadrul ciclului lunar curent, acum este un moment foarte potrivit pentru a face un pas important, concret, sau pentru a iniţia o alta etapă în cursul unui program aflat în derulare.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania