Horoscop: O saptamana cu evenimente astrale importante

Suntem in faza de descrestere a Lunii si pana miercuri traversam o perioada potrivita pentru orice forma de detoxifiere, pentru curatare energetica.

De asemenea, aceste zile premergatoare fazei de Luna Noua reprezinta un interval de timp in care putem realiza, cu efect si spor maxim, o analiza a activitatilor desfasurate, cu asimilarea rezulatatelor, intelegerea cauzelor care au generat dificultati si constientizarea efectelor, pe care le-am produs prin deciziile si actiunile noastre.

Acum eliberam mai usor orice forma de balast emotional si formulam concluzii care ne ajuta in pregatirea urmatorului ciclu al fazelor lunii.

Luna Noua, alaturi de planetele Venus si Marte in semnul Berbecului, ne transmite un impuls catre actiune. Pentru fiecare dintre noi se deschide o cale noua in acel sector de viata, care gazduieste pe harta natala gradul 21 Berbec.

Entuziasmul initial este foarte puternic si este generator de tensiune interioara.

Este important ca in continuare sa ne stabilizam intentiile. Este posibil sa ne intalnim cu situatii care sa ne testeze orgoliul deci, este important sa nu raspundem la provocari, ci, sa le privim ca pe niste “exercitii de rezolvat” si sa cautam solutia cea mai eleganta, care lamureste partile implicate.

Puterea gandului nostru este un instrument foarte important si acum intram intr-o perioada in care, vom fi condusi prin acele experiente de viata care ne vor ajuta sa-I recunoastem si adevarata valoare.

Mintea noastra poate depasi acum multe bariere dar, este important ca gandul nostru sa nu fie agresiv. Sa acceptam si sa respectam ritmul fiecaruia.

Dorinta de schimbare devine mai intensa. De asemenea, se simte nevoia de expansiune sociala, de dezvoltare, mai ales a relatiilor, a o mai bogata interactiune cu ceilalti, dar, aparent nu percepem foarte clar si cum anume putem realiza acest lucru.

De vineri 12 aprilie planeta Pluton intra in miscare aparent retrograda, pana la 21 septembrie 2013. Aceasta miscare se va produce pana la gradul 9 Capricorn, pozitie in care se afla in zilele de 21-22 decembrie anul trecut.

Pluton, este planeta care se afla la cea mai mare distanta de Soare si care are din acest motiv cel mai lung ciclu planetar.

Pentru observatorul de pe planeta Pamant acest lucru se traduce prin deplasarea cea mai lenta, comparativ cu deplasarea celorlalte planete, acest lucru generand etape de evolutie mai lungi si foarte profunde.

Astfel ca, simbolic, Pluton reprezinta o inchidere-deschidere de ciclu evolutiv si prin influenta sa energetica ne ajuta sau ne constrange sa ne aliniem la programul optim de viata al fiecaruia dintre noi, dar si la nivel de comunitate.

Pluton tranziteaza semnul Capricornului, inca din anul 2008, iar influenta sa energetica ne ajuta sa ne transformam si sa ne reconstruim personalitatea, in sensul asumarii propriei puteri interioare precum si a responsabilitatii folosirii acestei puteri, in relatia cu noi insine dar si cu societatea.

In perioada sa de retrogradare, Pluton ne va ajuta sa facem ultimele corectii asupra modului in care ne percepem propriile capacitati, precum si asupra modului in care le folosim (valorificam) in viata noastra, in construirea experientelor de viata.

Este important sa ne stabilizam pe directia pe care o simtim ca fiind potrivita pentru noi si, in continuare, sa ne manifestam complet si total, sa ne punem in valoare.

Aceasta este o cerinta pe termen lung, la care se raporteaza orice alta influenta energetica. Prin urmare, filtrul prin care percepem contextul astral, va trebui sa adapteze toate tipurile de energie cu care interactionam la acest scop fundamental.

Iar pentru fiecare dintre noi, situatiile cu care ne vom intalni se vor derula in acel domeniu de viata pe care se suprapune acest tranzit in harta natala (intre gradele 11,35 si 8,59 in semnul Capricornului).

Este interesant faptul ca anul trecut planeta Pluton a avut o miscare aparent retrograda in aceeasi perioada a anului, intre 11 aprilie si 19 septembrie, intre gradele 6,56 si 9,40 in semnul Capricornului.

Prin urmare, regasim un segment foarte mic intre gradele 8.59 si 9,40 in semnul Capricornului, pe care Pluton reface miscarea retrograda si anul acesta.

Daca in harta natala se afla un punct important in acest sector, – planeta, cuspida unei case, sau orice alta pozitie importanta pentru astrograma, atunci ar fi potrivit sa urmarim acest tranzit si sa incercam sa extragem mesajul si indrumarea care vine prin experientele de viata pe care le vom traversa.

Tranzitul planetei Pluton peste acest scurt segment se va realiza intre 28 iulie si 21 septembrie in miscare retrograda si apoi, in miscare directa intre 21 septembrie si 12 noiembrie.

In primul interval, vom avea ocazia sa intelegem ce mai era de inteles, reluand (eventual partial) experiente de anul trecut si, in al doilea interval vom avea ocazia sa si potrivim lucrurile in varianta optima pentru noi.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur http://astromercur.blogspot.com/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania