Horoscop: O săptămână a reorganizării mentale

Horoscop: O săptămână a reorganizării mentale

hor-ana

Astrologul Ana Gabriela Tăutu ne oferă predicţiile astrale pentru perioada 10-16 februarie 2014. Ne aflăm în perioada de creștere a Lunii, până sâmbătă, 15 februarie, când se formează faza de Lună Plină în semnul Leului, (gradul 26), la ora 01:53. 

Avem în față o săptămână în care efortul și implicarea noastră cresc (sau ar fi potrivit să crească) pe măsură ce ne apropiem de Luna Plină. Acest moment, al acestui ciclu Lunar, ne poate oferi ocazia de a ne vedea pe noi înșine în adevărata și frumoasa noastră lumină.

Fie că ajungem la un rezultat (final sau parțial) fie că închegăm strategia și pașii unui plan, prin care să ajungem la un rezultat bun, ulterior, ar fi potrivit să ne bucurăm de reușita noastră.

Poate fi un moment de autoapreciere, pe care ar fi potrivt să-l trăim cu detașare, cu recunoștință pentru efortul depus și pentru rezultatele obținute.

Să ne bucurăm de noi fără să ne mândrim. Adevărata prețuire liberă de orice nevoie de recunoaștere, generează în continuare materializarea sănătoasă, care oferă bucuria împlinirii. Aceeași recunoaștere și prețuire ar fi potrivit să o proiectăm și către cei din jur. Este potrivit să începem cu noi și apoi să ne revărsăm către ceilalți.

Dacă ne vom prețui cu toată sinceritatea pe noi înșine, vom reuși să-i prețuim cu inima deschisă și pe ceilalți. Dacă mecanismul nu funcționează către noi, nu va funcționa nici către ceilalți, liber și fără așteptări.

Ar fi potrivit să simțim caldura' în inimă și să ne raportăm des la această stare. Să o readucem în noi și să ne reîncărcăm de fiecare dată cu încredere și recunoștință.

După cum spuneam și în analiza de săptămâna trecută, începând cu 6 februarie, planeta Mercur și-a început prima etapă de retrogradare din acest an, din semnul Peștilor până în semnul Vărsătorului (joi trece dintr-un semn în altul), într-o colaborare strânsă (conjuncție) cu Neptun.

Pe fondul contextului astral general (cu Jupiter retrograd în semnul Racului, angrenat în cuadratura Uranus-Pluton , cu Venus revenită în mers direct dar încă pe zona parcursă în mers retrograd), influența energetică a planetei Mercur ne oferă condițiile potrivite pentru a realiza o schimbare în percepția lumii, a oamenilor dar și a omenirii.

Putem și ar fi potrivit să realizăm o schimbare privind înțelesul pe care-l avem în legătură cu aspectele spirituale ale vieții noastre, în legătură cu omul ca ființă spirituală.

De asemenea, ar fi potrivit să realizăm acum o schimbare privind percepția noastră asupra sufletului, ca parte componentă activă în procesul de creștere personală, în derularea vieții.

Dacă vom acorda atenție acestor subiecte, pe măsură ce vom realiza schimbarea și deschiderea spre aceste lucruri, care nu pot fi demonstrate logic, dar care pot fi experimentate și conștientizate, este potrivit să împărtășim cu ceilalți ceea ce descoperim prin creșterea personală.

Până la sfârșitul lunii februarie traversăm o perioadă de timp terestru potrivită pentru a reanaliza și a reformula credinţele' proprii, principii de viață cărora le-am atribuit valoare de adevăr absolut și care ar putea fi reactualizate, reconfigurate, reformulate.

Este important să observăm și să dezvoltăm și mai mult încrederea în noi, în sine și în resursele proprii, în potențialul nostru individual, în rezultatul efortului făcut până acum.

În această săptămână suntem susținuți astral cu intuiție maximă, putem găsi răspunsuri importante pentru noi și putem descifra înțelesuri pe care să ne sprijinim în continuare. Este important să acceptăm aceste noi informații, iar pentru a reuşi aceasta, este bine să avem curajul de a ieşi din tiparele de gândire cu care suntem obișnuiți.

Abia după ce vom reuşi acest lucru vom descoperi noile posibilități, un nou mod de a vedea situațiile pe care le trăim, un nou mod prin care îi vom putea înțelege pe ceilalți.

Cât timp o să refuzăm să recunoaștem că ne supunem rigorilor unui tipar vechi de a gândi nu vom putea vedea dincolo de acesta. Abia când o să apară gândul ,,Ce aș putea schimba?' vor apărea și limitele care ar putea fi depășite.

Tot acest proces de reorganizare mentală are loc în interiorul nostru, fără martori, fără discurs public. Prin urmare, doar sinceritatea față de noi înșine ne-ar putea provoca anumite emoții.

Suntem în siguranță, cu noi înșine, în mintea noastră, unde orice este posibil. Recunoaștem limitele momentului și le depășim.

Sfârșitul de săptămână este foarte intens din punct de vedere energetic și poate fi foarte constructiv. De aceea, ar fi potrivit să revenim asupra intențiilor noastre și să nu le mai judecăm sub nicio formă, doar să le susținem, prin concentrarea atenției cu toată încrederea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania