Horoscop saptamana 1-7 aprilie: Ascultam de suflet!

Daca suntem deschisi catre procesul intuitiv, putem dezvolta un inteles nou al derularii proiectelor noastre, care ne va ajuta sa actionam mai bine acum si in ciclul urmator.

Influentele astrale ne plaseaza insa intr-o stare usor contradictorie.

Este posibil sa fim mai optimisti, sa prindem sansa din mers, sa avem disponibilitate catre studiu si /sau calatorie, simtim ca suntem mai increzatori in reusita noastra (Soare sextil Jupiter).

In acelasi timp, exista undeva profund in noi o nevoie de regenerare, care devine mai mult sau mai putin constienta, dar care ne constrange intr-un mod foarte subtil catre schimbare (Soare cuadratura Pluton).

De noi depinde daca procesul schimbarii se deruleaza prin confict si confruntare, sau prin acceptare si intelegere a importantei momentului.

Situatiile se pot schimba sub ochii nostri, fie ca sa ne aduca in fata unei decizii necesare mersului inainte, fie ca sa ne deschida calea, daca deja am facut alegerile potrivite.

Deschiderea mentala este cheia depasirii acestui moment, prin renuntarea la prejudecati si la a ne raporta la criterii exterioare noua.

Mult mai usor vom depasi ziua de luni si perioada urmatoare, daca vom fi atenti la inspiratia noastra si daca vom avea curajul sa o urmam (Luna cuadratura Mercur).

Miercuri se accentueaza conflictul interior si daca nu ne-am lamurit cum ar fi potrivit sa actionam, influentele astrale ne ajuta si ne arata ce anume nu se potriveste in mersul firesc al lucrurilor, ridicand la suprafata, prin diferite situatii cu care ne confruntam, ceea ce mai trebuie inteles si reasezat.

Este vorba de patrarul al doilea (cuadratura Soare-Luna pe faza de descrestere a Lunii).

Prin urmare, tot ceea ce nu functioneaza optim acum, in cadrul planului (proiectului) la care lucram, ne cere o schimbare.

Merita sa fim atenti si sa nu ne luptam cu nepotrivirile, ci sa cautam cauza si sa luam decizii, pentru a indrepta lucrurile, chiar acum, sau in ciclul lunar urmator.

Intre timp, planeta Mercur construieste un trigon cu Nodul Nord, care se formeaza la grad perfect joi, 4 aprilie.

Modul nostru de a gandi poate produce un impact mult mai puternic asupra rezultatelor noastre. Este posibil sa folosim constructiv o sansa, o oportunitate care poate apare ca si o recunoastere a efortului depus.

Dar este important sa ne pastram in echilibru emotional, sa actionam constient, observand evenimentele in curgerea lor.

Spre sfarsitul saptamanii, planeta Venus construieste o conjunctie cu planeta Marte, in semnul Berbecului, iar aceasta constructie ne transmite un impuls energetic maxim, fizic si afectiv.

Este posibil sa ne exteriorizam frumos, dar si energic, astfel ca fie avem grija sa nu bruscam sufletul celorlalti, fie avem mare intelegere pentru cei care o fac.

Mai ales ca vineri este o zi in care putem actiona mai puternic asupra subconstientului, transmitand mesaje clare de actiune.

Prin urmare, bucuria exprimarii afective ne incarca pe toti si ne ajuta sa ne bucuram de primavara care, totusi, va veni.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania