Horoscop: O săptămână a transformărilor de personalitate

Faza de Lună Nouă aduce o deschidere interioară pentru care perioada premergătoare acestui moment ne-a ajutat să eliberăm din structurile energetice ceea ce nu mai trebuie să reţinem în spaţiul mental, emoţional, sentimental-afectiv, potrivit etapei proprii de dezvoltare.

Contextul astral al săptămânii ne ajută din plin să facem această curăţenie şi reorganizare interioară.

Planeta Venus construieşte chiar luni, 1 iulie, o cuadratură la grad perfect cu Saturn.

Între timp, Soarele (din semnul Racului) se desprinde din piramida de semne de apă, pe care a contruit-o cu Saturn (retrograd încă în semnul Scorpionului) şi cu Neptun (din semnul Peştilor) şi simultan interacţionează cu cuadratura Uranus-Pluton.

Astfel, marţi Soarele este în opoziţie cu Pluton, iar joi formează cuadratura cu Uranus.

Confruntarea şi eventual conflictul se pot produce în interiorul nostru, dar este posibil să răzbată până la exterior.

Vântul schimbării poate căpăta o direcţie precisă, iar nevoia interioară de clarificare şi de aranjare a lucrurilor pe un făgaş ales, ne poate motiva, în sfârşit, să ieşim dintr-o anumită rutină, să reorganizăm o ordine prestabilită, în care nu ne mai putem manifesta normal.

Există tendinţa de analiză superficială, care poate genera decepţia, fie în viaţa publică fie în cuplu.

Este important să privim derularea evenimentelor cu obiectivitate, să lărgim percepţia asupra experienţei şi să înţelegem natura consecinţelor.

Poate fi vorba despre o lecţie de asumare a unei responsabilităţi şi orgoliul ne poate sacrifica scopul în favoarea ambiţiilor.

În măsura în care înţelegem şi derulăm lecţia constructiv, ne putem bucura de o anume stabilitate, care ne ajută în procesul decizional.

Dar dacă ne confruntăm cu întârzieri, cu restricţii sub orice formă, poate însemna că evităm (ratăm) sensul experienţelor.

Astfel, este posibil să fim atraşi în răsturnări de situaţii care ne cer în mod tranşant să facem o schimbare profundă, fie asupra viziunii pe care ne-am construit-o asupra scopului ales, fie asupra modului în care am ales să atingem acest scop.

Este o săptămână a schimbărilor de personalitate şi mintea liberă de orice constrângere poate fi de mare ajutor.

Putem evita manifestările emoţionale explozive, adaptandu-ne din mers la solicitările din acel sector de viaţă, pe care îl tranzitează acum planeta Uranus pe harta natală (gradul 12-13 în semnul Berbecului).

Traversăm o perioadă în care, în acel sector de viaţă, putem încheia, mai uşor sau chiar cu succes, situaţii (proiecte) vechi , pe care ne dorim de mult să le finalizam şi să pornim în alte direcţii, sau pe aceeaşi direcţie dar altfel, în alt mod şi cu altă înţelegere a procesului.

Indiferent despre ce ar putea fi vorba, este importantă iniţiativa şi implicarea personală, prin depşirea emotivităţii.

Este ultima săptămâna de mişcare aparent retrogradă a planetei Saturn în acest an.

Astfel că ar fi potrivit să abordăm lecţiile acestei perioade cu maxim de seriozitate şi responsabilitate.

De asemenea, este important să revenim asupra preocupărilor noastre din octombrie anul trecut şi să urmărim acum dacă şi ce ar mai fi de înţeles, dacă şi ce ar mai fi de reaşezat într-o formă mai potrivită cu scopul acţiunilor.

După reluarea mersului direct al planetei Saturn, (8 iulie) vom reuşi să repotrivim lucrurile în acele situaţii cu care ne-am confruntat în perioadă retrogradării sale începând cu 19 februarie în acest an.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania